Jorge Jesus hedef büyüttü! Fenerbahçe taraftarını sevinçten çıldırtacak: O kupaya göz koydu!

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, "Üçüncü kez Avrupa Ligi finali oynamanın hayalini kuruyorum. Eğer biz bu turu geçersek, çeyrek finale kalacağız. Eğer kura şansı da yanımızda olursa, bu turnuvada her şey olabilir bizim için" dedi.

Jorge Jesus hedef büyüttü! Fenerbahçe taraftarını sevinçten çıldırtacak: O kupaya göz koydu!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 Turu ilk maçında yarın İspanya'nın Sevilla takımına konuk olacak. Ramon Sanchez-Pizjuan Stadı'nda, TSİ 23.00'te başlayacak mücadeleyi Fransız hakem François Letexier yönetecek.

Sarı lacivertli takımın İspanya yolculuğu öncesi teknik direktör Jorge Jesus basın toplantısı düzenledi.

 

"FİNAL OYNAMANIN HAYALİNİ KURUYORUM"

Jesus, UEFA Avrupa Ligi'nde final oynama hayali kurduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Sevilla güçlü bir takım ama turu geçecek gücümüz var. Üçüncü kez Avrupa Ligi finali oynamanın hayalini kuruyorum. Kaybettiğim finallerden bir tanesi de Sevilla'ya karşıydı. Bu seviyede her şey olabiliyor. Eğer biz bu turu geçersek, çeyrek finale kalacağız. Eğer kura şansı da yanımızda olursa, bu turnuvada her şey olabilir bizim için.'

Jorge Jesus hedef büyüttü! Fenerbahçe taraftarını sevinçten çıldırtacak: O kupaya göz koydu! - Resim : 2

"ÖNCELİĞİMİZ SÜPER LİG"

Jesus kupada gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini ifade ederek, ''UEFA Avrupa Ligi'nde favori değiliz. Çeyrek finalde, yarı finalde bu turnuva Şampiyonlar Ligi gibi oluyor. Sevilla, Fenerbahçe'ye göre daha tecrübeli bir takım. Ama bizim de avantajlarımız var. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Önceliğimiz Süper Lig" ifaderini kullandı.

TEK EKSİK LUAN PERES

Jesus, ''Şuna emin olabilirsiniz, yarın oynayacağımız sistem takımın alışık olmadığı bir sistem olmayacak Bugün son idmanımız var. Yarın da bir idman yapacağız. Michy Batshuayi sorun yaşamazsa, kadroda olacak. Şu anda takımımızdaki tek eksik oyuncu Luan Peres.'' dedi.