Josef De Souza açıkladı! Süper Lig’e geri döndü! 1.5 yıllık anlaşma sağlandı, uçağa bindi resmi imza geliyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Başakşehir, Fenerbahçe ve Beşiktaş forması giymiş olan Josef De Souza ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Yıldız futbolcu sosyal medya hesabından uçak emojisi ve Türk bayrağı paylaşarak transferi bitirmek için yola çıktığını duyurdu.

Josef De Souza açıkladı! Süper Lig’e geri döndü! 1.5 yıllık anlaşma sağlandı, uçağa bindi resmi imza geliyor

Transfer döneminin başlamasına kısa bir kala takımlar anlaştığı futbolcuları Türkiye’ye getirmeye başladı. Bu kapsamda Trendyol Süper Lig ekiplerinden Başakşehir, bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş forması giyen Brezilyalı futbolcu Josef De Souza ile anlaşma sağladı.

Josef De Souza açıkladı! Süper Lig’e geri döndü! 1.5 yıllık anlaşma sağlandı, uçağa bindi resmi imza geliyor - Resim : 1

SÖZLEŞME DETAYLARI BELLİ OLDU

Ertan Süzgün’ün haberine Başakşehir, Josef de Souza ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Sağlık kontrolü sonrası tecrübeli futbolcu resmi imzayı atacak.

JOSEF’TEN TRANSFER PAYLAŞIMI

Brezilyalı oyuncu sosyal medya hesabından uçak emojisi ve Türk bayrağı paylaşarak Türkiye’ye doğru geldiğini ifade etti.

Böylece yıldız futbolcu yeniden Türkiye’ye dönmüş olacak.

Josef De Souza açıkladı! Süper Lig’e geri döndü! 1.5 yıllık anlaşma sağlandı, uçağa bindi resmi imza geliyor - Resim : 2

JOSEF’İN TÜRKİYE KARİYERİ

Fenerbahçe’de 136 maça çıkan Josef, 16 gol attı, 6 asist yaptı. 2020-2021 yılında Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayan Josef de Souza 2021-2022 yılında ise siyah-beyazlı formayla 40 maçta 5 gollük performans ortaya koymuştu. Tecrübeli oyuncu son yılında ise yarım sezonda 10 maçta 1 gol ve 1 asistle oynamıştı.

Josef De Souza açıkladı! Süper Lig’e geri döndü! 1.5 yıllık anlaşma sağlandı, uçağa bindi resmi imza geliyor - Resim : 3