Jude Bellingham atıyor, Real Madrid kazanıyor! İngiliz futbolcu Madrid’in en önemli ismi oldu

Real Madrid’in sezon başında Borussia Dortmund takımından kadrosuna kattığı İngiliz futbolcu Jude Bellingham, 3 maçta 4 gol, 1 asistlik katkı sağlarken, Madrid temsilcisinin 3 maçta attığı 6 golün 5’ine direkt etki etti.

Jude Bellingham atıyor, Real Madrid kazanıyor! İngiliz futbolcu Madrid’in en önemli ismi oldu

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid’in en flaş transferlerinden olan İngiliz futbolcu Jude Bellingham, 103 milyon Euro bedelle Borussia Dortmund’dan kadroya dahil edilmişti. Kısa sürede takıma uyum sağlayan ve ilk 11’in değişmez parçalarından biri olan Bellingham, gol ve asist katkısı yapmaya başladı.

Jude Bellingham atıyor, Real Madrid kazanıyor! İngiliz futbolcu Madrid’in en önemli ismi oldu - Resim : 1

REAL'İN ATTIĞI 6 GOLÜN 5'İNE DİREKT ETKİ ETTİ 

İngiliz futbolcu, ligde çıktığı 3 maçta 4 gol, 1 asistlik katkı sağlarken, Madrid temsilcisinin 3 maçta attığı 6 golün 5’ine direkt etki etti. Bellingham, geçtiğimiz sezon Dortmund’un saha dizilişinde merkez orta saha pozisyonda oynarken, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ise İngiliz futbolcuyu 10 numara pozisyonunda tercih ediyor.

20 yaşındaki orta saha, geçtiğimiz sezon Borussia Dortmund ile 31’i Bundesliga, 7’si Şampiyonlar Ligi ve 4’ü Almanya Kupası olmak üzere 42 maçta forma giyerken 14 gol, 7 asistlik katkı sağladı.