Kaçan kurbanın peşinden giden Onur'un cesedi bulunmuştu! Sırrı detaylar çözecek

Ankara'da kaçan kurbanlığı bulmaya çalışırken kaybolduktan sonra cesedi bulunan tıp fakültesi öğrencisinin otopsisine başlandı. Onur Alp Eker bulunduğunda kıyafetleri üzerinde ve darp izi yoktu. Telefonu ise yanındaydı.

Kaçan kurbanın peşinden giden Onur'un cesedi bulunmuştu! Sırrı detaylar çözecek

Ankara'da Kurban Bayramı'nın ilk günü kaçan kurbanlığı bulmaya çalışırken kaybolan ve dün akşam cansız bedeni bulunan 19 yaşındaki Onur Alp Eker'in ölümündeki sırrı otopsi raporu çözecek.

 

Pursaklar ilçesi Sirkeli Mahallesi Çalseki mevkisinde dün akşam bulunan tıp fakültesi öğrencisi Eker'in cesedi, ilk incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığına getirildi.

Eker'in cenazesi, otopsinin ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Polis ekiplerinin Eker'in ölümüyle ilgili soruşturması devam ediyor.

Telefonu yanında ama aramadı

Onur Alp Eker'in cesedine ulaşıldığında, üstündeki kıyafetlere ve vücuduna herhangi bir zarar gelmediği, cep telefonunun da yanında olduğu belirtildi.

Kırıkkale Üniversitesinde Tıp Fakültesi öğrencisi, 19 yaşında

Kırıkkale Üniversitesinde Tıp Fakültesi öğrencisi Onur Eker, bayram tatili için annesiyle Ankara'nın Pursaklar ilçesinde oturan dedesi Zühtü Erdoğan'ın (65) yanına gitti. Onur Eker ve dedesi, bayramın birinci günü öğle saatlerinde kurbanlık koyunu kesmek için ahırdan çıkardı. Bu sırada kurbanlık koyun dağlık alana doğru kaçtı.

Dedesi başka yoldan, o başka yoldan gitti

Onur ve dedesi, koyunun peşinden gitti. Zühtü Erdoğan, geri dönerek kamyonetini alıp koyunun önüne geçmek için farklı bir yoldan gitti. Koyunun peşinden giden Onur Eker ise kayboldu.

Erdoğan, yakınlarıyla yaptığı aramadan sonuç alamayınca polis ve jandarmaya haber verdi. Bayramın ilk ve ikinci gününde aramalardan sonuç çıkmadı. Dün akşam saatlerinde dere kenarında Onur Eker’in yüzüstü yerde cansız bedeni bulundu. Olay yerinde yapılan ilk incelemede, Eker'in cep telefonunun ve cüzdanının cebinde, yürürken kullandığı sopanın ise hemen cenazesinin yanında olduğu belirlendi.

Eker'in cansız bedeni, yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Vücudunda herhangi bir yara veya darp izi olmadığı belirtilen Eker'in kesin ölüm nedeni, otopsinin ardından netlik kazanacak.