Kadın öğretmenin iğrençlikleri ortaya döküldü! Öğrencisini mezarlığa götürüp ilişkiye girmiş

25 yaşındaki kadın bir öğretmenin, ismi açıklanmayan erkek öğrencisiyle yaşadığı uygunsuz ilişkiyi erkek öğrenciye platonik aşık olan kız çıkardı. Korkunç ilişkiye şahit olduğunu söyleyen kız, öğretmenin, genci evinden alıp mezarlığa götürdüğünü ve orada cinsel ilişki yaşadıklarını söyledi. Öğrencisiyle ilişkisi ortaya çıkan öğretmen tutuklandı.

Kadın öğretmenin iğrençlikleri ortaya döküldü! Öğrencisini mezarlığa götürüp ilişkiye girmiş

Amerika Birleşik Devletleri’nin Nebraska kentinde yaşayan 25 yaşındaki Cali Heikes adlı lisede görevli öğretmen, 17 yaşındaki bir erkek öğrencisiyle cinsel ilişki yaşadığının ortaya çıkmasının ardından görevinden alındı. Öğrencisini, haftada üç kez evinden alarak mezarlığa götüren genç öğretmenin orada öğrencisiyle yakınlaşmasının ortaya çıkmasıyla görevinden uzaklaştırıldı ve tutuklandı. 

Kadın öğretmenin iğrençlikleri ortaya döküldü! Öğrencisini mezarlığa götürüp ilişkiye girmiş - Resim : 1

PLATONİK AŞIK YASAK AŞKA ŞAHİT OLDU

Yasak aşkı ortaya çıkaran, 17 yaşındaki erkek öğrenciye platonik aşk besleyen genç kız oldu. Genç kız, aşık olduğu çocuğun genç öğretmenle arasındaki ilişkiyi gördüğünü şu sözlerle anlattı: "Haftada üç kez gelip onu evinden alıyordu ve gidiyorlardı. Kendi gözlerimle gördüm”

Öğretmen suçlamaları başta reddetse de ikilinin telefonlarında bulunan mesajlar gerçeği gün yüzüne çıkardı. Öğretmenin bu olaydan sonra görevinden uzaklaştırıldığı açıklandı ve 20 yıl ceza alması bekleniyor.

Kadın öğretmenin iğrençlikleri ortaya döküldü! Öğrencisini mezarlığa götürüp ilişkiye girmiş - Resim : 2