8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili sözler, uzun, kısa, öz, anlamlı en güzel Kadınlar Günü mesajları!

Her yıl 8 Mart tarihi "Dünya Emekçi Kadınlar Günü" olarak anılıyor. Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanan ve Uluslararası bir gün olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, dünyada 1910’larda, Türkiye’de ise ilk kez 1921 yılında kutlanmaya başlandı. Bu özel gün İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılıyor. Bizde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili anlamlı en güzel Kadınlar Günü mesajları ve sözlerini

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili sözler, uzun, kısa, öz, anlamlı en güzel Kadınlar Günü mesajları!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü her yıl tüm dünyada kutlanıyor. Bu özel gün insan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılıyor. Çevrenizdeki kadınların bu özel gününü kutlamanız için en güzel Kadınlar Günü mesajları ve sözlerini derledik.

EN GÜZEL 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI

Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır için çok teşekkürler. Kadınlar Günü'n Kutlu Olsun!

Aslında senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum. Kadınlar Günü'n Kutlu Olsun!

Acıyla yoğrulan, sabırla bilenen kadınlarımızın dünya kadınlar günü kutlu olsun.

Hakkı ödenemeyecek olan kadınların 8 Mart kadınlar günü kutlu olsun.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili sözler, uzun, kısa, öz, anlamlı en güzel Kadınlar Günü mesajları! - Resim : 1

Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum.

Can dostum biricik arkadaşım 8 Mart Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk getirsin. Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun

Can dostum biricik arkadaşım 8 Mart Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun

Doğumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım.

8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili sözler, uzun, kısa, öz, anlamlı en güzel Kadınlar Günü mesajları! - Resim : 2

Bütün dünya kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

Kadınlar insanlığın devamı için olmazsa olmazdır. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramandır. Dünya Kadınlar Günü'nüz kutlu olsun.

Benim için her şeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel kadınına… Kadınlar Günün Kutlu olsun… 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili sözler, uzun, kısa, öz, anlamlı en güzel Kadınlar Günü mesajları! - Resim : 3

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum.

Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili sözler, uzun, kısa, öz, anlamlı en güzel Kadınlar Günü mesajları! - Resim : 4

Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

Kısa bir mesaj olmalı bu. Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan… Bil ki unutulmadın…Kadınlar Günü'n Kutlu Olsun!

Güneş yüzlü annem, ellerinden öperim. Kadınlar Günü'n Kutlu Olsun!

Eğer yanınızda olsaydım size sımsıkı sarılır, yaşam boyu gözlerinizdeki ışıltının devam etmesini, huzurlu bir hayat sürmenizi dilerdim. Kadınlar Günü'n Kutlu Olsun!

Mesafeler uzak olsa da, yüreğim hep senin canım… Kadınlar Günü'n Kutlu Olsun!

Dünyada birçok insan vardır. Kimi mutlu, kimi mutsuz… Kimi gülüyor, kimi ağlıyor… Ama tüm güzelliklere ve mutluluklara layık biri var; O”da şu anda bu mesajı okuyor. Kadınlar Günün Kutlu Olsun!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili sözler, uzun, kısa, öz, anlamlı en güzel Kadınlar Günü mesajları! - Resim : 5

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Kadınlar Günü'n Kutlu Olsun!

Her zaman ne istediğini bilen, erkeğinin ardında ona destek veren, çocuklarının başında koruyup kollayan kadınlar… Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun…

Kadınlar İnsanlığın devamı için olmazsa olmazdır. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramandır. Dünya Kadınlar Günü”nüz kutlu olsun.

8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.

Kadın bir gün değil her gün hatırlanmalıdır; kadınlar günümüz umutla dolu yarınlara olsun…

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili sözler, uzun, kısa, öz, anlamlı en güzel Kadınlar Günü mesajları! - Resim : 6

Dünyanın yarısını kadınlar oluşturur, diğer yarısını da kadınlar yetiştirir. Kadına saygılı ol!

Kadına şiddetin olmadığı, kadınların da erkekler kadar özgür olabildiği, kadına saygının olduğu bir yıl olması dileğimle...

Kadınlar İnsanlığın devamı için olmazsa olmazdır. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramandır. Dünya Kadınlar Günü"nüz kutlu olsun.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili sözler, uzun, kısa, öz, anlamlı en güzel Kadınlar Günü mesajları! - Resim : 7

Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Günü"nü kutluyorum.