Kamerayı açık unutan öğretmen, canlı ders sırasında sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdi! Pes artık bu da oldu

İngiltere’nin Birmingham kentinde bir öğretmenin canlı ders yaptığı sırada skandal bir olay yaşandı. Canlı derste kamerayı açık unutan öğretmen, bu sırada sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdi. Ortaya çıkan görüntüye birçok kişi tepki gösterse de kadının çalıştığı okuldaki meslektaşları, arkadaşlarına destek verdi.

Kamerayı açık unutan öğretmen, canlı ders sırasında sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdi! Pes artık bu da oldu

İngiltere Birmingham’da ortaokulda öğretmenlik yapan bir kadın skandala imza attı. Kamerasını kapattığını zanneden öğretmen ders arasında sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdi.

 

Kamerayı açık unutan öğretmen, canlı ders sırasında sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdi! Pes artık bu da oldu - Resim : 1
KAMERALAR AÇIKTI

Öğretmen öğrencilerin gözünün önünde önce bilgisayarın bulunduğu masaya doğru kafasını koydu. Ardından ise sevgilisi olduğu açıklanan bir adam kısa süreliğine kadraja girdi. O anlarda kameranın açık olduğunu fark etmeyen öğretmen ve sevgilisinin cinsel ilişkiye girdiği iddia edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Hakkındaki suçlamaları reddeden öğretmene aynı okulda çalıştığı meslektaşlarından da destek geldi. Ancak görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından öğretmene ilişkin olarak soruşturma başlatıldığı ve görevinden bir süreliğine uzaklaştırıldığı belirtildi.