Kariyerinde 13 takımın formasını giymişti! Yıldız isim futbolu bıraktı!

Kariyerinde Sivasspor ve Eskişehirspor olmak üzere birçok takımın formasını giyen Burhan Eşer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla futbolu bıraktığını duyurdu.

Kariyerinde 13 takımın formasını giymişti! Yıldız isim futbolu bıraktı!

Burhan Eşer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Evet bugün kramponları asma vakti” ifadesini kullanarak şunları kaydetti:

“Bu satırları yazarken ne kadar üzüntülü olsam da bir o kadar gururluyum. Kolay değil, Diyarbakır Yenişehir Belediyespor’da başlayan Diyarbakırspor profesyonelliğe geçtiğim 19 yıllık futbol yaşantımda acısıyla tatlısıyla hüznüyle sevinciyle dolu dolu geçen bu yılların bir özetini sizlerle paylaşmak istedim

273 Süper Lig, 161 TFF 1.Lig, 92 TFF 2.Lig, 51 Türkiye Kupası, 5 UEFA Kupası, 1 Süper Kupa… Toplam 583 resmi maç, 120 gol.

Bu uzun yolda oynadığım kulüplere teşekkürü bir borç bilirim: Diyarbakırspor, Gaziantep Futbol Kulübü, Gençlerbirliği, Eskişehirspor, Mersin İdmanyurdu, Sivasspor, Erzurumspor, Ankaraspor, Akhisarspor, 1461 Trabzon, FK Bodrumspor, Ispartaspor.

Bu kulüplerde görev aldığım sürede bana destek olan olup yanımda olan futbolcu arkadaşlarıma, kulüp başkanları, basın mensubu arkadaşlara ve tabii ki çıkarsızca sadece arma aşkı ve kulüp sevgisi için stadyumları dolduran ve desteklerini benden esirgemeyen taraftarlara sonsuz teşekkürler…

Şimdi saha içinden saha kenarına geçme vakti geldi. Yeni bir yolculuk başlıyor benim için, yeni başarı hikayelerinde tekrar görüşmek dileğiyle…”

Kariyerinde 13 takımın formasını giymişti! Yıldız isim futbolu bıraktı! - Resim : 1