Kars, Ardahan, Erzurum, Artvin, Rize, Trabzon fark etmez. Hepinize çok önemli uyarı geldi. Evde dikkat edeceksiniz

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Kars, Ardahan, Erzurum, Artvin, Rize, Trabzon başta olmak üzere o bölgede yaşayan vatandaşlarımıza yönelik önemli bir uyarı geldi. Vatandaşlarımızın evde dikkatli olması gereken bir konu var.

Kars, Ardahan, Erzurum, Artvin, Rize, Trabzon fark etmez. Hepinize çok önemli uyarı geldi. Evde dikkat edeceksiniz

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden  Kars, Ardahan, Erzurum, Artvin, Rize, Trabzon başta olmak üzere çevredeki illerimize son günlerde artan bir tehdit hakkında uyarı yapıldı. 

Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre: Bölge genelinde havanın çok bulutlu, aralıklı yer yer karla karışık yağmurlu ve kar yağışlı geçeceği; gece ve sabah saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyredeceği Kars’ta rüzgarın güneybatılı yönlerden orta, yer yer kuvvetli esmesi bekleniyor. 

"EVDE ZEHİRLENMELERE KARŞI DİKKAT" 

Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan uyarıda, 24.12.2023 Pazar günü bölge genelinde rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli yer yer fırtına 40-70 km/saat, bu illerin yüksek ve dağlık kesimlerinde hamleli 70-90 km/saat şeklinde esmesi bekleniyor. Soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.