Kars'ta etkili olan şiddetli kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkiledi

Kars'ta etkili olan şiddetli kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Sabah erken saatlerde kent genelinde etkili olan kar yağışı sonrası hava sıcaklığı hızla düşerken vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Kars'ta etkili olan şiddetli kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkiledi

Kars'ta etkili olan kar yağışı ve tipi günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Kent genelinde etkili olan şiddetli kar yağışı sonrası hava sıcaklığı hızla düşerken vatandaşlar zor anlar yaşadı. Kısa sürede beyaza bürenen kentin güzelliği ile gözlerden kaçmadı.

VATANDAŞLAR GÜNE KARLA UYANDI

Kars’ta etkili olan sıcak hava, bugün yerini kar yağışına bıraktı. Kar yağışı vatandaşları da hazırlıksız yakaladı. Güne kar yağışıyla uyanan vatandaşlar araçlarının üzerinin karını temizlerken, bazı vatandaşlar ise iş yerlerinin önündeki karı küredi.

Kar yağışı ve tipi ekipleri de seferber etti. Kars-Digor-Iğdır kara yolunda etkili olan kar yağışı ve tipiden sürücülerin olumsuz etkilenmemeleri için Karayolları ekipleri yolun karını küreyerek kumlama çalışması yaptı.

Kar yağışı ve tipinin etkili olduğu Kars’ta trafik ekipleri de trafik noktalarında sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Trafik ekipleri, kış lastiği olmayan, zincir kullanılmayan araçların kent dışına çıkmasına izin vermiyor.

 

Kars'ta etkili olan şiddetli kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkiledi - Resim : 1