Kasap Nusret'i protesto etmek isteyen vegan kadın yaka paça dışarı atıldı

Çektiği videolarla ve saltbae hareketiyle tüm dünyanın tanıdığı bir isim olan kasap Nusret protesto edilmek istendi. Vegan bir kadın Nusret'in restoranını protesto etmek isterken yaka paça dışarı atıldı.

Ünü dünyayı aşan Nusret çektiği et videolarıyla sık sık gündem oluyor Bu defa ise Nusret destek görmedi, protesto edildi.  Extinction Rebellion'a bağlı olan ve "bitki temelli gıda sistemiyle kitlesel yeniden doğallaştırma" kampanyası yürüten Animal Rebellion adlı aktivist grubundan sekiz kişi, dün akşam 18.00 sıralarında, Nusret Gökçe'nin Londra'nın merkezi bir bölgesi olan Knightbridge'deki et lokantasını basarak, önceden rezerve edilmiş masalara oturdu. Protestocular yaka paça dışarı atıldı.

Restoran çalışanları aktivistleri dışarı attı

Aktivist grup tarafından paylaşılan videoda, bir kadının, restoran çalışanları tarafından sokağa çıkarıldığı ve kaldırıma oturtulduğu görülüyor. Halktv'nin haberine göre, yetkililer olay yerine polis memurlarının çağrıldığını, ancak protestocuların bölgeyi çoktan terk etmiş olmaları nedeniyle güvenlik güçlerinin olay yerine gitmesine gerek kalmadığını bildirdi.