Kayseri Güven Timlerinden sıkı denetim

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Güven Timleri Büro Amirliğine bağlı güzergahlarda 5 Temmuz ila 27 Temmuz arasında yapılan denetimlerde büyük başarı elde etti. Temmuz ayında 22 günlük sürede başarı elde eden tim video paylaştı.

Kayseri Güven Timlerinden sıkı denetim

Kayseri Emniyet Müdürlugu Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından kurulan Güven Timleri Büro Amirliği şehirde güven ortamı ve suçların azalması için çalışmalarına hızla devam ediyor. Güven Timleri, 5 Temmuz - 27 Temmuz tarihleri arasında yapılan denetimlerde büyük başarılara imza attı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri Büro Amirliği’ne bağlı devriye ekipleri 5-27 Temmuz tarihleri arasında 13 ayrı noktada uygulama ve denetleme yaptı. Yapılan denetlemelerde 14742 kişiye GBT kontrolü ve 2008 araç sorgulanırken, 28 araca KTH ve Kabahatler kanunundan işlem yapıldı ve 2 araç trafikten men edildi, 1 çalıntı araçta yakalandı. Kaybolan 12 çocuk da ailesine teslim edildi.

Ayrıca denetimlerde 27 aranan şahıs yakalandı, 131 kişiye kabahatler kanunun çeşitli maddelerinden cezai işlem yapılırken 7 kasten yaralama olayına müdahale edildi.

Uyuşturucu kullanmak ve bulundurmaktan 13 şahıs polis merkezine teslim edildi, 15 işyerinden hırsızlık olayı şüphelileri yakalanırken 1 devlet büyüklerine hakaret şüphelisine de adli işlem yapıldı.