Kayseri, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Giresun ve Trabzon... Dikkat dikkat... Hepiniz tek tek mor yandınız. Türkiye'de farklı siz farklı Cuma gelecekti

Türkiye'ye cuma günü Afrika üzerinden yeni bir sıcak hava dalgasının giriş yapması bekleniyor. Ancak Kayseri, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Giresun ve Trabzon illerimizde daha farklı bir hava durumu bizi bekliyor. Meteorolojik kaynaklardan da konu hakkında bilgilendirme geldi. Tek tek mor yandı.

Kayseri, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Giresun ve Trabzon... Dikkat dikkat... Hepiniz tek tek mor yandınız. Türkiye'de farklı siz farklı Cuma gelecekti

Türkiye'ye cuma günü Afrika üzerinden sıcak hava dalgası geliyor. Sıcak hava dalgasının etkisiyle birlikte büyükşehirlerimizde de sıcaklıkların 20 derece ve üzerine çıkması bekleniyor. 

Meteorolojik kaynaklardan ise Kayseri, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Giresun ve Trabzon illerimize yönelik flaş bir bilgilendirme geldi. 

HEPİNİZ TEK TEK MOR YANDINIZ 

Kayseri, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Giresun ve Trabzon illerimizde Türkiye'nin genelindeki sıcak hava dalgasından daha farklı bir hava durumu bizi bekliyor. Meteorolojik kaynaklardan da konu hakkında bilgilendirme geldi. Tek tek mor yandı.

KAYSERİ, SİVAS, ORTA KARADENİZ'İN İÇ KESİMLERİ

Kayseri, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Giresun ve Trabzon illerimizin yüksek kesimlerinde kar yağışının yer yer kuvvetini ciddi şekilde artıracağı ifade edildi. 

Kayseri, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Giresun ve Trabzon... Dikkat dikkat... Hepiniz tek tek mor yandınız. Türkiye'de farklı siz farklı Cuma gelecekti - Resim : 1