Kayserispor Beşiktaş canlı izle

Kayserispor Beşiktaş Süper Lig'in 35. haftasında karşı karşıya geliyor. Kayserispor Beşiktaş maçı beIN Sports şifresiz canlı izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, Kayserispor Beşiktaş şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz link...

Kayserispor Beşiktaş canlı izle

Kayserispor Beşiktaş Süper Lig'in 35. haftasında kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN Sports kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Kayserispor Beşiktaş maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

KAYSERİSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 16:00'da başlayan müsabaka beIN Sports üzerinden canlı olarak izlenebilir.

KAYSERİSPOR BEŞİKTAŞ CANLI İZLE

İşte Kayserispor Beşiktaş maçı canlı izleyebileceğiniz link...

Kayserispor Beşiktaş mücadelesinde Erkan Özdamar düdük çalıyor.

Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak.

KAYSERİSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11

Beşiktaş: Ersin, Necip, Welinton, Montero, Rosier, Atiba, Emirhan, Rıdvan, Ghezzal, N'Koudou, Batshuayi

Kayserispor: Lung, Onur, Mert, Hosseini, Carole, Attamah, Campanharo, Emrah, İbrahim, Thiam, İbrahim, Gavranovic

Kayserispor'da 4 eksik

Kayserispor'da Domagoj Vida, Mert Günok, Umut Meraş ve Can Bozdoğan sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek. Gökhan Töre ve Mehmet Topal ise maç kadrosuna alınmadı. Josef De Souza'nın sarı kart cezası bulunuyor.

Beşiktaş'ta 1 eksik

Siyah beyazlı takımda ise Bernard Mensah sakatlığından dolayı forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ı konuk ettiği son yedi Süper Lig maçının sadece birininden galip ayrılabilen Kayserispor (2B 4M), daha önceki yedi karşılaşmanın altısını gol yemeden kazanmıştı (1M).

Kayserispor'a rakip olduğu son 15 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Beşiktaş (11G 3B), tek mağlubiyetini Temmuz 2020'de bu statta seyircisiz oynanan karşılaşmada aldı (1-3).

Evinde oynadığı son dört Süper Lig maçında 11 puan kaybeden Kayserispor (1B 3M), bu sezon daha önceki 13 iç saha karşılaşmasında sadece 9 puan bırakmıştı (9G 3B 1M). Kayseri ekibi, Ocak 2021'den bu yana iç sahada 5+ karşılaşmalık galibiyet hasreti yaşamıyor (2B 4M).

Deplasmanda oynadığı son iki Süper Lig maçından 1'er puan çıkarabilen Beşiktaş (1-1 vs Trabzonspor & 0-0 vs Giresunspor), Ekim 2018'den bu yana üst üste üç dış saha beraberliği almıyor.

Bu sezon İstanbul takımlarını konuk ettiği beş Süper Lig maçının dördünü kazanan Kayserispor (1M), tek mağlubiyetini son karşılaşmada Fenerbahçe'den aldı (0-4).

Süper Lig'de iki maçtır gol atamayan Beşiktaş (1B 1M), daha uzun bir suskunluğu en son Şubat 2012'de yaşadı (3 maç). Siyah-beyazlılar, fileleri havalandıramadığı iki karşılaşmada da topa %60'ın üzerinde sahip oldu ve toplam 29 şut çekti (14 vs Giresunspor & 15 vs Kasımpaşa).

Beşiktaş'a karşı ilk 11 çıktığı iki Süper Lig maçında üç golde pay sahibi olan Mame Thiam (2 gol & 1 asist), sezonun ilk yarısındaki karşılaşmada Kayserispor'un iki golünü de atan isimdi (2-4).

Bu sezon Kayserispor'a rakip olduğu Süper Lig maçında iki gol atan Michy Batshuayi'nin Belçika Ligi'nden ayrıldığı 2014/15'ten bu yana bir lig sezonunda filelerini 3+ kez havalandırdığı bir takım bulunmuyor.

Yabancı teknik direktörlere rakip olduğu son yedi Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Hikmet Karaman (5B 1M), tek galibiyetini son karşılaşmada Stjepan Tomas'ın çalıştırdığı Göztepe'den aldı (2-1).

Valerien Ismael, Süper Lig'de Vicente Del Bosque'den (2004) bu yana Beşiktaş'ın başında görev yaptığı ilk üç dış saha maçında galibiyet alamayan ilk yabancı teknik direktör olma tehlikesiyle karşı karşıya.