Nurgül Yeşilçay trafik kazası geçirdi! Çok sayıda dikiş atıldı

Kefaret dizisinden sonra 'Son Nefesime Kadar' ile ekranlara geri dönen oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın büyük bir trafik kazası geçirerek, ölümden döndüğü ortaya çıktı. Kendi kullandığı araçla kaza geçiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın ağzına ve çenesine dikişler atıldı.

Nurgül Yeşilçay trafik kazası geçirdi! Çok sayıda dikiş atıldı

Bir süredir ortada görünmeyen Nurgül Yeşilçay, geçen haftalarda kendi kullandığı araçla büyük bir trafik kazası geçirerek, ölümden döndü. Sağlık durumu hakkında bilgi veren ünlü oyuncu "Ağzıma, çeneme dikişler atıldı. Hasar kaldı ve bir süre daha devam edecek" diye konuştu.

Nurgül Yeşilçay trafik kazası geçirdi! Çok sayıda dikiş atıldı - Resim : 1

Paramparça, Gülperi, Aşk Kırmızı, Kefaret gibi birçok dizide rol alan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın neden bir süredir yüzünü göstermediği belli oldu. Yeşilçay, geçen haftalarda kendi aracıyla büyük bir trafik kazası atlattığını açıkladı. 

Nurgül Yeşilçay trafik kazası geçirdi! Çok sayıda dikiş atıldı - Resim : 2

Hayranlarına yaşadıklarını anlattı

Hastanelerde koşturduğunu anlatan Yeşilçay, yüzüne dikişler atıldığını söyledi.  Ünlü oyuncu sağlığı ile ilgili son bilgileri kendisi verdi. 

Ağzında ve çenesinde dikişler var

"Bir süredir buralarda yoktum! Hastanelerde boğuşuyordum çünkü!" diyen Yeşilçay, "Kendi kullandığım araçla büyük bir kaza atlattım! Ağzıma, çeneme dikişler atıldı. Hasar kaldı ve bir süre daha devam edecek. Azıcık yamuğum ama gayet iyiyim anlayacağınız... Siz siz olun; emniyet kemerinizi takın lütfen! Kaza 1 ay kadar önce oldu. Şimdi iyiyim. İşimizin gücümüzün başındayız. Teşekkür ederim herkese" ifadelerini kullandı.