Kemal Doğulu kadınlar matinesinde şarkı söyledi, sadece kendisi eğlendi!

Bir dönem moda konulu yarışma programlarında jüri üyeliği yaparak adını duyuran, aynı zamanda DJ'lik de yapan modacı Kemal Doğulu, Denizli'de bir kadınlar matinesinde sahne aldı. Sahnede şarkı söyleyen ünlü modacının sadece kendisinin eğlendiği anlar sosyal medyada alay konusu oldu. Kemal Doğulu paylaşımlarla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Modacı Kemal Doğulu, geçtiğimiz günlerde Denizli'de bir kadınlar matinesinde sahne aldı. Sahnede şarkı söyleyen Doğulu'nun sadece kendisinin eğlendiği anlar alay konusu oldu.

Kemal Doğulu kadınlar matinesinde şarkı söyledi, sadece kendisi eğlendi! - Resim : 1
Bir dönem moda programında jürilik yapan Kemal Doğulu aynı zamanda DJ'lik makyajla da yakından ilgileniyor. Geçtiğimiz günlerde Denizli'de kadınlar matinesi düzenleyen Doğulu'nun sadece kendisinin eğlendiği anlar dikkat çekti.

Kemal Doğulu kadınlar matinesinde şarkı söyledi, sadece kendisi eğlendi! - Resim : 2

Jüriliğe ara veren ve uzun süredir bir projede yer almayan Kemal Doğulu, kadınlar matinelerinde sahneye çıkmaya başladı. Son olarak Denizli'de sevenleriyle buluşan Doğulu, sahnede şarkı söylerken bir yandan da dans etti. Ünlü ismin o anlarını kayda alan birçok kadının hiç eğlenmediği ve yüzlerinin hiç gülmediği anlar sosyal medyada gündem oldu. Alay konusu olan Kemal Doğulu, herhangi bir açıklama yapmadı.

Kemal Doğulu kadınlar matinesinde şarkı söyledi, sadece kendisi eğlendi! - Resim : 3