Kenan Doğulu, "ilk defa başıma böyle bir şey geliyor"... Minik hayranı öyle bir şey yaptı ki!

Kenan Doğulu, konserlerine devam ederken, dün sahne almadan önce eşi Beren Saat ile birlikte sevenleriyle bir araya geldi. Minik bir hayranını kucağına alan Doğulu, minik kızın kucağından inmemesiyle eğlenceli anlar yaşadı. Annesinin çağırmasına rağmen Kenan Doğulu'ya sıkı sıkı sarılıp bırakmayan küçük hayranının kameraya yansıyan görüntüleri izleyenlerin içini ısıttı.

Harbiye konserlerinin ardından dün İstanbul Cocktail Festival kapsamında Küçükçiftlik Park'ta sahne alan Kenan Doğulu, konser öncesi eşi Beren Saat ile birlikte hem müzik dinledi hem de sevenleriyle bir araya geldi. Baba olma istediğini zaman zaman dile getiren Kenan Doğulu, kucağına minik bir hayranını aldı. Sahneye çıkmasına az bir zaman kala minik hayranını annesine verip sahneye gitmeyi planlayan Kenan Doğulu'ya minik hayranından şaşırtan bir hareket geldi. Annesine uzattığı bebeğin kendisine daha sıkı sarıldığını ve gitmek istemediğini farkeden Kenan Doğulu, kahkahalara boğuldu. 

Kendisini bırakmayan minik hayranını kucaklayan, başından öpen Doğulu'nun sevgi dolu tavırları baba olmak istediğini düşündürdü. Kenan Doğulu, bu eğlenceli anları sosyal medya hesabının hikaye kısmından takipçileriyle paylaştı.