Kılıçdaroğlu, Akşener, Babacan, Davutoğlu, Karamollaoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun mesajı

Katıldığı bir televizyon programını midesini üşüttüğü için planlanandan erken bitirmek zorunda kalan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a muhalefet liderleri 'geçmiş olsun' temennisinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, Akşener, Babacan, Davutoğlu, Karamollaoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ülke TV-Kanal 7 ortak yayınında soruları yanıtladı. Program, başladıktan sonra verilen kısa aranın ardından planlanan süreden önce bitti.

"MİDEMİ CİDDİ MANADA ÜŞÜTMÜŞÜM"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı ve bu kampanya çalışmaları sebebiyle de midemi ciddi manada üşütmüşüm. Bir ara acaba programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye düşündüm. Artık söz verdik gideceğiz. Bu yoğun mesai içinde bizde zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum" açıklamasında bulundu

 LİDERLERDEN ERDOĞAN'A "GEÇMİŞ OLSUN" MESAJLARI
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu: Sayın @RTErdogan ’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Sayın @RTErdogan 'a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Kısa süreli rahatsızlık yaşayan sayın @rterdogan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ülkece, seçim sürecini de sonrasını da sıhhatle geçirmeyi temenni ediyorum.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet DavutoğluKatıldığı televizyon yayını sırasında rahatsızlık yaşayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel KaramollaoğluCanlı yayın esnasında yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Sn. Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kalan süreci hep birlikte sağlık, afiyet ve huzur içerisinde tamamlayabilmeyi temenni ediyorum.