Kılıçdaroğlu o soruya böyle yanıt verdi! "Bu işe beni bulaştırmayın"

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de gençlerle buluştu. Burada bir gencin "Sizin de dans ettiğinizi görecek miyiz?" sorusuna Kılıçdaroğlu, "Bu işe beni bulaştırmayın" yanıtını verdi. Kılıçdaroğlu o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Kılıçdaroğlu o soruya böyle yanıt verdi! "Bu işe beni bulaştırmayın"

İzmir'de gençlerle buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, burada bir gencin "İlerleyen süreçlerde sizin de dans ettiğinizi görecek miyiz?" sorusuna, "Bu işe beni bulaştırmayın" yanıtını verdi.

İzmir Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Tunç Soyer'in moderatörlüğünde düzenlenen programda, Kılıçdaroğlu 14 Mayıs seçimlerinde ilk defa oy kullanacak gençlerin sorularını cevapladı.

"BİRLİKTE RESTLEŞECEĞİZ"

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından kısa bir kesit olarak paylaştığı videoya; “Gençler ülkenin resetlenme zamanının geldiğinin farkında. Değişimin anahtarı da onların elinde. Anlatacağız, dinleyeceğiz, anlayacağız, birlikte resetleyeceğiz. Değişim senin elinde” notunu düştü.

"BU İŞE BENİ BULAŞTIRMAYIN"

Videoda; bir gencin “İlerleyen süreçlerde sizin de dans ettiğinizi görecek miyiz? Siz de dans etme konusunda hünerli misiniz?” sorusuna, Kılıçdaroğlu, "Bu işe beni bulaştırmayın" yanıtını verdi.