Kılıçdaroğlu tehlikeli sularda yüzüyor

Ancak, bu tartışma ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı gibi olmaz. Çünkü, her yaptığı açıklama işi sulandırıyor. Öyle ki; insanın aklına, acaba bile bile mi yapıyor, sorusu geliyor.

Gelin şöyle biraz geriye giderek bir tablo ortaya çıkaralım…

Neredeyse ülke içinde Sivas’a bile gitmeyen Kılıçdaroğlu, 17-25 Aralık sivil darbe girişiminin hemen öncesi neden ABD’ye gitti? Amerika’da FETÖ’nün militanlarıyla neden bir araya geldi ve onlarla ne konuştu?

FETÖ ile aralarına mesafe koyduklarını, tehlike konusunda iktidarı hep uyardıklarını iddia etmesine rağmen, 17-25 Aralık darbe girişiminin ardından neden örgütün televizyonlarına çıkmaya başladılar? İktidarın bu örgütle ilgili aldığı her tedbir sonrası, onlarla kol kola verip destek oldular?

Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi’nde, başkanlık odasında FETÖ’nün üst düzey iki polis müdürüyle 2.5 saat ne konuştu?

Gelelim 15 Temmuz ve sonrasına…

FETÖ’cü hainler ülkeyi yakıp yıkarken, milletin üzerine kurşun yağdırırken, ülkenin liderini öldürmek için peşine düşerken, Atatürk Havalimanı’na inen Kılıçdaroğlu nasıl oluyor da tankların arasından elini kolunu sallayarak Bakırköy Belediye Başkanı’nın evine gidebiliyor? Nasıl oluyor da, evde kahvesini yudumlayarak büyük bir rahatlıkla olup biteni izleyebiliyor?

Türkiye çok büyük bir işgal girişimi ile karşı karşıya kalmış, 251 şehit, binlerce Gazimiz var. Böyle bir geceye rağmen Kılıçdaroğlu ne yapıyor? Pensilvanya’daki şarlatanın dış basına verdiği röportajlarda kullandığı ‘kontrollü darbe’ söylemini Türkiye içine taşıyor. Kılıçdaroğlu, ‘kontrollü darbe’ tanımını diline pelesenk ediyor. CHP lideri bununla ne amaçlıyor?

Bu yetmiyor, her grup toplantısında FETÖ’den tutuklananların isimlerini sayarak neden yoklama yapıyor?

FETÖ’nün siyasi ayak tartışmaları alevlenmişken, bir bakıyorsunuz Kılıçdaroğlu öyle bir iddia ortaya atıyor ki, ‘iş bitti’ diyorsunuz! Ne diyor Kılıçdaroğlu? Elimde AK Partili 180 milletvekilinin bylock kullandığına dair kanıt var, bunları açıklayacağım diyor. Merakla bekliyorsunuz, kimmiş bunlar diye? Sonuç koskocaman SIFIR!

Son olarak da öyle bir bomba patlatıyor ki Kılıçdaroğlu pes dedirtiyor! FETÖ’cülerin 15 Temmuz gecesi yok etmek için tek hedefi olan, milletiyle birlikte meydanlarda FETÖ’ye karşı mücadele eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili, “Erdoğan FETÖ’nün bir numaralı siyasi ayağıdır. Bunu anlamamak için beyinsiz olmak lazım. O gece Marmaris’te saklandı” diye açıklama yapıyor.

Vallahi pes, billahi pes!

Sizce Kılıçdaroğlu kime hizmet ediyor?