Kılıçdaroğlu'ndan milletvekili listesi itirafı: Komisyondakiler yakın arkadaşlarını doldurdu!

CHP'nin kritik belediye başkanları toplantısıyla ilgili gazeteci Barış Yarkadaş, tv100 yayınında milletvekili listeleriyle ilgili CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İttifakı güçlendirme çalışmaları için diğer partilerle görüşürken komisyondaki arkadaşlara verdiğim yetki sonucu, vekil listelerine yakın arkadaşlarını doldurdukları gördük. Bu arkadaşlarımız MYK'daki görevden alındıktan sonra işlerin yolunda gitmediğini söylüyor" dediğini aktardı.

Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP 26. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan, hukukçu Serkan Toper, hukukçu Dr. Ruşen Gültekin, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Prof. Dr. Doğan Aydal, Kübra Par ile Farklı Açılar'a konuk oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun belediye başkanları ile yaptığı toplantı programda masaya yatırıldı.

"BU ARKADAŞLARA VERDİĞİM YETKİ SONUCU ARKADAŞLARIMIZIN VEKİL LİSTELERİNE YAKIN ARKADAŞLARINI DOLDURDUKLARI, BÖYLE BİR LİSTE YAPTIKLARINI GÖRDÜK"
Vekil listeleriyle ilgili Kılıçdaroğlu 'Millet İttifakı'nın güçlendirmek için milletvekili listelerinin sağlıklı olması için komisyon kurdum. Fakat ittifakı güçlendirme çalışmaları için diğer partilerle görüşürken bu arkadaşlara verdiğim yetki sonucu arkadaşlarımızın vekil listelerine yakın arkadaşlarını doldurdukları, böyle bir liste yaptıklarını gördük. Bu arkadaşlarımız MYK'daki görevden alındıktan sonra işlerin yolunda gitmediğini söylüyor.' diyor.