Kılıçlar çekildi: Ezeli rekabet transfere taşındı! Fenerbahçe ve Galatasaray yıldız golcü için karşı karşıya!

Fenerbahçe, Galatasaray'ın da ilgilendiği Brezilyalı golcü futbolcu Roberto Firmino için harekete geçti. Sarı lacivertliler, futbolcunun maliyetini araştırmaya başladı. Yönetim takıma yıldız bir golcü kazandırmayı, Galatasaray'a transfer çalımı atmak istiyor.

Kılıçlar çekildi: Ezeli rekabet transfere taşındı! Fenerbahçe ve Galatasaray yıldız golcü için karşı karşıya!

Futbolda ara transfer döneminin sona ermesine karşın takımlarda hareketlilik devam ediyor. Özellikle Galatasaray, yeni sezonunun kadrosunu kurmak için çalışmalara başladı.

Bu kapsamda sarı kırmızılılar, Liverpool'dan sezon sonunda ayrılacağını açıklayan Brezilyalı forvet oyuncusu Roberto Firmino için harekete geçmişti. Sarı kırmızılı idareciler futbolcunun mali şartlarını araştırırken çarpıcı bir gelişme yaşandı.

FENERBAHÇE HAREKETE GEÇTİ

Fanatik'in haberine göre Fenerbahçe, Roberto Firmino için harekete geçti. Sarı lacivertli idareciler, 31 yaşındaki forveti sezon sonunda takıma katmak istiyor. İdarecilerin futbolcunun mali şartlarını araştırmaya başladığı kaydedildi.

Kılıçlar çekildi: Ezeli rekabet transfere taşındı! Fenerbahçe ve Galatasaray yıldız golcü için karşı karşıya! - Resim : 1

ROGON DETAYI

Öte yandan futbolcunun menajerlik şirketinin ROGON olması da sarı lacivertliler için önemli bir avantaj. ROGON halihazırda Fenerbahçe'de Joshua King ve Atilla Szalai'nin menajerliğini yürütürken Başkan Ali Koç'un ilişkileri transferi cazip kılıyor.

Diğer yandan futbolcunun menajeri Roger Wittmann, oyuncusunun son durumuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

“Roberto’nun şu anda tek hedefi, sezonun kalanında çok iyi bir performans sergileyerek Liverpool’a en iyi şekilde veda etmek. Bana, şu anda hiçbir teklifi kendisine iletmememi, sadece Liverpool’a odaklanmak istediğini söyledi. Menajerlik hayatımda ilk kez serbest kalacak bir oyuncu benden böyle bir talepte bulundu. Ben teklifleri aldıktan sonra sezon sonunda birlikte değerlendireceğiz. Liverpool’a olan sevgisi nedeniyle İngiltere’de başka bir takıma gitmeyecek."

FİRMİNO'NUN PERFORMANSI

Bu sezon Liverpool formasıyla tüm kulvarlarda 25 maça çıkan Brezilyalı forvet, 9 gol attı, 4 asist yaptı. 

Liverpool'a Alman ekibi Hoffenheim'den 41 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Firmino, kariyerinde 543 maç çıktı, 164 gol atıp 114 asist yaptı.