Killa Hakan'dan Norm Ender'e sert sözler: Sosyete çocuğunun kestiği ahkamın kralını sokaklarda yaşadım

Son günlerde rap camiasında dönen diss atma tartışmalarında Killa Hakan'dan isim vermeden Norm Ender'e sert bir yanıt geldi.

Instagram'da bir video yayınlayan Killa Hakan video açıklamasına isim vermeden Nom Ender'i kastederek şunları yazdı:

"Fight Kulüp yayinlanmadan once de diss olmadigini anlattik. İnsanlari uzerimize saldirtan SOSYETE COCUGU bir roportajinda Fight Kulup’un kendisine hitaben yazildigini soyleyip sacmalamis. Bu yalanlara ve yalancilara prim verip bizi uzdunuz. O SOSYETE COCUGU nun sarkilarinda kestigi ahkamin kralini sokakta yasadim. Konusmakla, yalan soylemekle, algiyla, para yedirmekle olmuyor. SOSYETE COCUGU’na davetimdir. Güzel insanlara Sevgiler."

Norm Ender, Killa Hakan için ne demişti?

Norm Ender en son tv100'de yayınlanan Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti programında Killa Hakan ile ilgili soruya yanıt vermişti.

Norm Ender, Killa Hakan sorulduğunda "Killa Hakan filan Almanya tarafındadır biraz. Tabii ki tanıyoruz ama biraz farklı kategorideler. Almanya'da yaşadıkları sorunları anlatıyorlar. Dazlaklarla zamanında çok çatışma içine girmişler, bu sıkıntılardan bahsediyorlar" yanıtını vermişti.

Norm Ender, Hürriyet'ten Hakan Gence'nin sorduğu"Şarkınızın ardından Ezhel’in ‘Lolo’ ve Killa Hakan’ın ‘Fight Kulüp’ şarkıları çıktı. Bunların size cevap olduğu yazıldı ama bu isimler reddetti. Sizce cevap var mı?" sorusuna " Sözlerinde benim şarkıma cevap niteliği taşıyan cümleler gördüm. Kendi yetenekleri doğrultusunda iyi şarkılar, o kadar!" yanıtını vermişti.

Gelen yorumlar

Öte yandan Killa Hakan'ın paylaşımına gelen yorumlarda bazı kullanıcılar 
Norm Ender'in Fight Kulüp'ün kendisine hitaben yazıldığını söylediğini duymadıklarını yazdı.

Bir başka kullanıcı ise "Abi son tv100 de sana karşı tek kötü bir şey demedi. Fight kulüp şarkısına yorum dahi yapamadı. Hatta bir yerde saygı şeklinde yaşadığın hayata saygı duyduğunu falan söyledi" diye yazdı. 

Diğer bir kullanıcı ise "Abi Ben Ender’in Böyle Birşey Dediğini Duymadım Zaten Diss Olmadığını Hemen Herkes Biliyordur Seni Yanlış Yönlendirmesinler Saygılar"

İşte Norm Ender'in katıldığı Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti programı: