Kimliklerin sınırlarını aşan bir buluşma: Orçun Karamustafa’dan “What’s Your Name?” Sergisi

Fotoğraf sanatçısı Orçun Karamustafa'nın organize ettiği "What's Your Name?" karma fotoğraf sergisi, 21 Mart - 5 Nisan 2024 tarihleri arasında Saye Kolektif'te sanatseverle buluşuyor. Farklı ülkelerden sanatçıların eserlerini bir araya getiren sergi, queer bireylerin hikayeleri, kimlikleri ve kendilerini ifade ediş biçimlerini cesurca kutluyor.

Kimliklerin sınırlarını aşan bir buluşma: Orçun Karamustafa’dan “What’s Your Name?” Sergisi

İstanbul'un renkli sanat sahnesine heyecan verici bir sergi geliyor! Fotoğraf sanatçısı Orçun Karamustafa'nın organizasyonuyla gerçekleşecek olan karma fotoğraf sergisi "What's Your Name?", 21 Mart - 5 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul'un kalbi Beyoğlu'nda bulunan Saye Kolektif'te sanatseverlerle buluşacak.
Kimliklerin sınırlarını aşan bir buluşma: Orçun Karamustafa’dan “What’s Your Name?” Sergisi - Resim : 1
"‘WHAT’S YOUR NAME?’ SADECE BİR FOTOĞRAF SERGİSİ DEĞİL"
Karamustafa, sergiyi “Her bir kare, izleyiciye, bireyin kendini ifade etme özgürlüğünü ve benzersizliğini kutlama fırsatı sunar. ‘What’s Your Name?’ sadece bir fotoğraf sergisi değil, aynı zamanda farklı bakış açıları ve kimliklerle ilgili bir diyalog platformu” sözleriyle anlatıyor.

FARKLI ÜLKELERDEN SANATÇILAR ÇALIŞMALARIYLA SERGİDE
Orçun Karamustafa'nın yanı sıra Anna Martynenko, Djorde Zivkovic, Edison Alcaide, Flavie Guerrand, Franziska Lange, Jadwiga Janowska, Karolina Jozwiak, Louise Carpenedo, Marco Lessner, Marko Stajonavic gibi farklı ülkelerden gelen sanatçıların çalışmalarını da bir araya getirecek olan sergi, çeşitlilik ve anlayışı kutlayan bir atmosfer sunacak.
Kimliklerin sınırlarını aşan bir buluşma: Orçun Karamustafa’dan “What’s Your Name?” Sergisi - Resim : 2
"What's Your Name?" sergisi, bireylerin cinsel yönelimleri veya cinsiyet kimliklerine bağlı olarak etiketlenmelerine gerek olmadığının güçlü bir ifadesini taşıyor. Kimliklerin coğrafi veya kültürel sınırlarla kısıtlı olmadığını vurgulayan sergi, queer topluluklar arasında güçlü bir dayanışma ve anlayış köprüsü oluşturacak, bireylere kendi özgün hikayelerini keşfetme ve ifade etme cesareti verecek.

SERGİ YAN ETKİNLİKLERE DE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
"What's Your Name?" sergisi aynı zamanda, fotoğrafçıların çalışmalarını anlamlandırmak ve deneyimleri paylaşmak isteyenler için çeşitli yan etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Perşembe ve Cumartesi günleri gerçekleşecek olan etkinlikler, sergi süresince düzenli olarak duyurulacak.

SERGİ 21 MART'TA KAPILARINI AÇIYOR
21 Mart'ta gerçekleşecek olan açılış etkinliği, Ekinoks ile gündüz-gece eşitliğini kutlamak için özel olarak düzenlenecek. Saat 19:00'da gerçekleşecek kapı açılışıyla birlikte, sergi 5 Nisan'a kadar pazar hariç her gün 12:00-21:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

"WHAT'S YOUR NAME?" SAYE KOLEKTİF'TE
Sanatseverleri, farklı bakış açılarını ve kimlikleri keşfetmeye davet eden bu benzersiz sergi, Beyoğlu'ndaki Saye Kolektif'te ziyaretçilerini bekliyor.