Kira fiyatında anlaşamadığı kiracısını önce dövdü, sonra gasp etti!

Esenyurt'ta kiracısı ile fiyat anlaşmazlığı yaşayan ev sahibi Ali E., oğlu Aşur E., ile birlikte kiracısının önünü kesip hastanelik edene kadar dövdü, ardından gasp etti. Kiracı Aytaç E., hastaneye kaldırılıp tedavi altına alınırken, zanlı baba-oğul gözaltına alındı.

Kira fiyatında anlaşamadığı kiracısını önce dövdü, sonra gasp etti!

Esenyurt Saaadetdere Mahallesi'nde 7 yıldır aynı dairede ikamet eden Aytaç E.'nin ev sahibi Ali E., kira fiyatını 3 kat yükseltmek istedi. Kiracı Aytaç E., ise asgari ücretle çalıştığını belirterek, bu fiyatı ödeyemeyeceğini söyledi.

TACİZCİ DİYE İFTİRA ATTILAR

Yaşanan fiyat anlaşmazlığı üzerine dün ev sahibi Ali E., oğlu Aşur E.'yi de yanına alarak, iş çıkışında  metrobüsten inip evine gitmekte olan Aytaç E.'nin önünü keserek darbetmeye başladılar. Yere düşen kiracıyı dakikalarca tekmeleyen baba-oğul, müdahale etmek isteyen vatandaşlar, Aytaç E.'nin tacizci olduğunu söylerek uzaklaştırdılar. Aytaç E.'nin cep telefonunu gasp eden baba-oğul olay yerinden uzaklaşytı. Darp edilen kiracı, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılırken, o anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Kira fiyatında anlaşamadığı kiracısını önce dövdü, sonra gasp etti! - Resim : 1

"İNSANLARIN BAĞIRIŞLARINI DUYDUM VE BİLİNCİM KAYBOLDU"

Kiracı Aytaç E. yaşadığı dehşet dolu anları, “Ev sahibi ve oğlu beni yakaladı. Ben de ‘Ne oluyor’ dedim. Bana ‘Yürü lan’ diyerek silah gösterdiler. Daha sonrasında beni yere iterek vurmaya başladılar. Çevredeki insanlar müdahale etmek istediklerinde ise taciz olayı olduğunu söyleyerek insanları uzaklaştırdılar. İnsanların bağırışlarını duydum ve bilincim kayboldu. O sırada telefonum yere düşmüştü, onu da aldılar. Gözümü açtığımda ise hastanedeydim” dedi.
2016 yılından bu yana aynı evde oturduğunu söyleyen Aytaç E., "Kira konusunda yaşadığımız anlaşmazlık nedeniyle arabulucuya vermişler beni. Ben arabulucuya ‘O insanlarla buluşmak istemiyorum’ dedim. Çünkü beni daha önceki senelerde de tehdit etmişlerdi. Bir seferinde ise bacağımı kırdılar. O olayların da raporları mevcut. O zaman da mahkemelik olmuştuk ve ben kazandım. Şu anda verdiğim kira 2 bin 250 TL. Ev sahipleri ise benden 8-9 bin TL kira istiyorlar. Ben onlara ‘Asgari ücretle çalıştığımı biliyorsunuz, ben o parayı veremem. Niye üstüme geliyorsunuz’ dedim” ifadeleriyle anlattı.
Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, dayakçı baba-oğulu gözaltına aldı. Zanlılardan Ali E., emniyette  ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.