Kira öder gibi ev sahibi olunur mu? Uzman isim yanıtladı

Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı enflasyon rakamlarının en çok hissedildiği sektörlerden olan konut piyasasında vatandaşlar en uygun fiyatlı ev ilanlarını araştırıyor. Lüks konut uzmanı Nilüfer Kas tv100 canlı yayınında yaptığı açıklamada, "Kira öder gibi konut sahibi olunur mu?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi. İşte detaylar...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Temmuz ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Enflasyon rakamlarının en çok hissedildiği sektörlerden olan konut piyasasında en düşük fiyatlı evler ve yeni konut kampanyaları merak ediliyor.

TOKİ'nin 81 ilde dar gelirli vatandaşlar için başlattığı projenin detaylarının da Eylül ayında kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

Lüks konut uzmanı Nilüfer Kas tv100 canlı yayınında konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kas yaptığı açıklamada, "Kira öder gibi konut sahibi olunur mu?" sorusuna yanıt verdi.

Türkiye'de asgari ücretle çalışan oranının yüzde 45 olduğuna dikkat çeken Lüks konut uzmanı Kas, konut sayısının illere göre dağılımının ardından sınırlı olabileceğini bu nedenle de fiyatların düşük kalmayabileceğini ifade etti.