Kitabıyla tarihe geçen Britney Spears'dan yeni sürpriz

Özel hayatıyla sıklıkla gündeme gelen ABD'li pop yıldızı Britney Spears çıkardığı anı kitabıyla gündemde. Kitabı tarihe geçen Spears, hayranlarına yeni bir sürpriz yaptı.

Kitabıyla tarihe geçen Britney Spears'dan yeni sürpriz

Çıkardığı anı kitabıyla büyük ses getiren Britney Spears, daha ilk kitabını çıkarmasının üzerinden bir hafta geçmeden, ikinci kitap müjdesi verdi.

41 yaşındaki pop müzik ikonu; şöhret, kariyer, annelik, özgürlük konularına odaklandığı "The Woman in Me" (İçimdeki Kadın) adlı kitabının ardından daha söyleyecek çok sözü olduğunu ifade etti.

Şimdiden ikinci kitabı yazmayı planladığını söyleyen Spears, sosyal medya hesabında yeni kitabının çıkış tarihi hakkında ipucu verdi.

"HAZIR OLUN"

Sosyal medya paylaşımında, “Mizah her şeyin ilacıdır! Oynamaya devam et" diyen ünlü şarkıcı, "İkinci cilt gelecek yıl çıkacak. Hazır olun!" ifadesini kullandı.

Spears daha önce hayranlarına başka bir kitap yazdığını bildirmişti ancak bu defa ilk kez açıkça çıkış tarihiyle ilgili duyuru yapmış oldu.

Ünlü şarkıcının 24 Ekim'de çıkan anı kitabı, çıkışından sadece saatler sonra tarihin en çok satan ünlü anı kitabı oldu. (NTV)