Kız arkadaşından ayrıldı, canına kıyacaktı... İntihardan vazgeçen genç ekiplere, "Sizi de beklettim kusura bakmayın." dedi!

Avcılar'da gerçekleşen olayda kız arkadaşından ayrılan genç 4 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. İkna çabalarının uzun süreler aldığı intihar girişiminde, kararından vazgeçen genç, ekiplere, "Kusura bakmayın sizi de meşgul ettim." dedi.

Kız arkadaşından ayrıldı, canına kıyacaktı... İntihardan vazgeçen genç ekiplere, "Sizi de beklettim kusura bakmayın." dedi!

Avcılar Merkez Mahallesi'nde meydana gelen olayda, sevgilisinden ayrılan bir genç kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan 4 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Kız arkadaşından ayrıldı, canına kıyacaktı... İntihardan vazgeçen genç ekiplere, "Sizi de beklettim kusura bakmayın." dedi! - Resim : 1

Çevredekilerin ihbarı üzerine binaya polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirirldi. İntikal eden ekipler bina ve çevresinde güvenlik önlemleri aldı. Polis ekiplerinin ikna etmek için uzun süre iletişimde kaldığı kişinin, kurye olduğu ve sevgilisinden ayrıldığı öğrenildi. 

"O BURAYA GELMEDEN İNMEM"

1,5 ay önce ayrıldığı kız arkadaşını kast ederek "O burada gelmeden inmem" diyen şahsın isteği üzerine polisler ayrıldığı kız arkadaşının yerini tespit etti. Kısa sürede ulaşılan kadın olay yerine getirildi.

"KUSURA BAKMAYIN SİZİ DE MEŞGUL ETTİM"

Polisler, şahısla konuşmak istemediğini söyleyen kadını ikna ederek binanın 4. katına çıkardılar. Uzun süren konuşmaların ardından polis eşliği ile binadan indirilen adam, kurtarılması adına orada bulunan ekiplerden özür dileyerek, ""Kusura bakmayın sizi de meşgul ettim" dedi. 

Kız arkadaşından ayrıldı, canına kıyacaktı... İntihardan vazgeçen genç ekiplere, "Sizi de beklettim kusura bakmayın." dedi! - Resim : 2

Şahıs, emniyete götürüldü.