Kız arkadaşıyla tartıştı, eline bıçak alıp parkta dehşet saçtı! Sonra kız arkadaşının ağlayarak ayaklarına kapandı

Antalya'da kız arkadaşıyla tartışan 30 yaşındaki Ali O., isimli genç bunalıma girdi. Parkta eline aldığı küçük bıçağı boynuna dayanan genç, polisleri harekete geçirdi. Genç, ikna çabaları sonucunda kız arkadaşının getirilmesini istedi. Kız arkadaşı olay yerine gelince Ali O., elindeki bıçağı yere atıp kız arkadaşlarının ayaklarına kapanarak af diledi.

Kız arkadaşıyla tartıştı, eline bıçak alıp parkta dehşet saçtı! Sonra kız arkadaşının ağlayarak ayaklarına kapandı

Antalya'da kız arkadaşıyla tartışan 30 yaşındaki Ali O. isimli genç, eline aldığı bıçakla korku dolu anlar yaşattı.

ÇOK SAYIDA POLİS SEVK EDİLDİ

Parkta kız arkadaşıyla tartışan ve ardından bunalım giren Ali O. (30) eline aldığı küçük bıçağı boynuna dayayıp bağırmaya başladı. Şahsı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kız arkadaşıyla tartıştı, eline bıçak alıp parkta dehşet saçtı! Sonra kız arkadaşının ağlayarak ayaklarına kapandı - Resim : 1

KIZ ARKADAŞININ YANINA GELMESİNİ İSTEDİ

Park içinde bir ileri bir geri hareket eden Ali O.'yu polis ikna etmek için büyük çaba harcadı. Etrafı polis ekiplerince çevrilen genç hiçbir ikna çalışmasına cevap vermedi. Kız arkadaşının yanına gelmesini isteyen ve kendine zaman zaman zarar veren genç, parkta hareketli anların yaşanmasına neden oldu.

KIZ ARKADAŞI GELİNCE AYAKLARINA KAPANDI

Meraklı kalabalık ise olayı ilgiyle takip etti. Arkadaşlarının, kız arkadaşını getirmesi üzerine şahıs elindeki bıçağı yere attı. Ali O., kamelya yanındaki kız arkadaşının önce ayaklarına kapandı, daha sonra ağlayarak boynuna sarıldı. Ambulansta kontrolü yapılan genç daha sonra arkadaşlarıyla bölgeden ayrıldı.