Kocaeli, İstanbul, Ankara, Adana, Mersin ve Antalya Türkiye'nin tümüne çok hızlı önemli bir uyarı yapıldı. Evlerdeki korkunç tehlike. Hiç akla gelmeyecek yerde

Prof. Dr. Nebahat Bulut tarafından Kocaeli, İstanbul, Ankara, Adana, Mersin ve Antalya başta olmak üzere tüm Türkiye'deki evlere çok önemli bir uyarı yaptı. Evlerdeki tehlike görmediğimiz bir yerde saklanıyor.

Türkiye'nin büyükşehirleri olan Kocaeli, İstanbul, Ankara, Adana, Mersin ve Antalya'da çok sayıda hane mevcut. Bu hanelerin büyük bir bölümünde ise artık Türkiye genelinde birçok evde bulunan duş başlıkları kullanılıyor. 

Ancak duş başlıkları konusunda ciddi bir tehlike var. Prof. Dr. Nebahat Bulut, söz konusu tehlike hakkında vatandaşlara yönelik önemli bir uyarıda bulundu. 

Bulut, "Duşbaşlığı Hastalığı, tüberküloz( verem) mikrobuna benzeyen bir bakteri tarafından oluşturulan önemli bir akciğer hastalığıdır" dedi. 

Bulut, vatandaşların sık sık duş başlıklarını dezenfekte etmeleri gerektiğini, yoksa buradaki bakterilerin akciğerlere kadar inebileceğini sözlerine ekledi. 

Kocaeli, İstanbul, Ankara, Adana, Mersin ve Antalya Türkiye'nin tümüne çok hızlı önemli bir uyarı yapıldı. Evlerdeki korkunç tehlike. Hiç akla gelmeyecek yerde - Resim : 1