Kocaeli, İstanbul, Yalova, Sakarya, Bursa ve Düzce'ye doğru frene basmadan 150 ile giden büyük istilacı hakkında yeni bilgi geldi. Meğerse bundanmış

Akdeniz'deki illerimizde baskın hale gelmesinin ardından önce Ege'ye giren daha sonra da hızla Marmara bölgesindeki illerimiz Kocaeli, İstanbul, Yalova, Sakarya, Bursa ve Düzce'ye doğru ilerleyen bir canlı hakkında flaş bir yeni bilgi ortaya çıktı. Meğerse büyük istilaya geçmesinin nedeni belli oldu.

Kocaeli, İstanbul, Yalova, Sakarya, Bursa ve Düzce'ye doğru frene basmadan 150 ile giden büyük istilacı hakkında yeni bilgi geldi. Meğerse bundanmış

Türkiye'de özellikle Marmara bölgesinde son dönemde ikamet eden vatandaşlarımız Akdeniz bölgesindeki illerimiz Hatay, Adana, Mersin ve Antalya'dan Ege'ye istilaya giden ve sonrasında rotasını Marmara bölgesine çeviren bir hayvan nedeniyle panik yaşıyor. 

YAKIN BİR ZAMANDA MARMARA'DA OLABİLECEĞİ İFADE EDİLMİŞTİ

Söz konusu canlının yakın bir zaman içerisinde Marmara bölgesindeki illerimiz Kocaeli, İstanbul, Yalova, Sakarya, Bursa ve Düzce'ye giriş yapabileceği ifade edilmişti. Bu hayvan hakkında dikkat çeken yeni bir bilgi ortaya çıktı.  

Kocaeli, İstanbul, Yalova, Sakarya, Bursa ve Düzce'ye doğru frene basmadan 150 ile giden büyük istilacı hakkında yeni bilgi geldi. Meğerse bundanmış - Resim : 1

FRENE BASMADAN 150 İLE GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

Frene basmadan 150 ile gümbür gümbür Marmara'ya doğru ilerleyen hayvanın, onu yiyecek herhangi başka bir yırtıcı olmaması nedeniyle bu kadar hızlı şekilde çoğaldığı ortaya çıktı. 

Şu anda Marmara bölgesindeki illerimizde bu canlıyı yiyebilecek herhangi başka bir canlı türü kayıtlarda geçmiyor. Bu yüzden istila kaçınılmaz olacak.