Kocaeli, İstanbul, Yalova, Sakarya, Bursa ve Düzce'ye kar yağacağı tarihte tam 1 hafta sonra geliyor. Bir anda çökecek

Meteorolojide önemli kaynaklar arasında yer alan Hava City tarafından Kocaeli, İstanbul, Yalova, Sakarya, Bursa ve Düzce'de ikamet eden vatandaşlarımıza yönelik flaş bir bilgi verildi. Kocaeli, İstanbul, Yalova, Sakarya, Bursa ve Düzce'ye kar yağacağı tarihte tam 1 hafta sonra geliyor. Bir anda çökecek.

Kocaeli, İstanbul, Yalova, Sakarya, Bursa ve Düzce'ye kar yağacağı tarihte tam 1 hafta sonra geliyor. Bir anda çökecek

Marmara bölgesine kar yağışı açısından artık tarih kesinleşmeye başladı. Meteorolojik kaynaklar, Marmara bölgesindeki illerimiz Kocaeli, İstanbul, Yalova, Sakarya, Bursa ve Düzce için kar yağışını 11 Ocak olarak işaret etti. 

TAM 1 HAFTA SONRA GELECEK

Kocaeli, İstanbul, Yalova, Sakarya, Bursa ve Düzce'de ikamet eden vatandaşlarımıza yönelik flaş bir bilgi verildi. Kocaeli, İstanbul, Yalova, Sakarya, Bursa ve Düzce'ye kar yağacağı tarihte tam 1 hafta sonra geliyor. Bir anda çökecek.

"BOMBA SİSTEM" İHTİMALİ VAR 

Hava City'den yapılan paylaşımda şunlar denildi: 

"Ayın 11'i civarı beklediğim Kar yağışlarından tam bir hafta sonrası için bir 'Bomba Sistem' ihtimali var. Yani 11'inde kar yağarken 17-18'i için inme ihtimali olan bu sistemi kovalayabiliriz. Lükse bakın Şimdilik sadece proje aşamasında, vakti gelince onun da pimini çekeriz!" 

Kocaeli, İstanbul, Yalova, Sakarya, Bursa ve Düzce'ye kar yağacağı tarihte tam 1 hafta sonra geliyor. Bir anda çökecek - Resim : 1