Kocaeli, Yalova, Bursa, İstanbul, Düzce ve Sakarya'ya doğru 122 ile gaza basıp gelen istilacı canlı hakkında bir araştırma yapıldı. Korkunç sonuç

Rotasını Akdeniz üzerindeki illerimizden çevirdikten sonra hızla Marmara bölgesindeki illerimize 122 ile gaza basıp gelen istilacı canlı hakkında bir araştırma yapıldı. Korkunç sonuç.

Kocaeli, Yalova, Bursa, İstanbul, Düzce ve Sakarya'ya doğru 122 ile gaza basıp gelen istilacı canlı hakkında bir araştırma yapıldı. Korkunç sonuç

Marmara bölgesindeki illerimiz Kocaeli, Yalova, Bursa, İstanbul, Düzce ve Sakarya'ya doğru rotasını çeviren bir istilacı hayvanla ilgili son zamanlarda hareketli günler yaşanıyor. 

Uzmanlar vatandaşların büyük bir merak içerisinde olduğu bu hayvanla ilgili açıklamalarını daha da sıklaştırdı. Kocaeli, Yalova, Bursa, İstanbul, Düzce ve Sakarya'ya doğru 122 ile gaza basıp gelen istilacı canlı hakkında bir araştırma yapıldı. Korkunç sonuç. 

DİŞ YENİLEME PROGRAMINA SAHİP 

Sonuçları "Proceedings of the National Academy of Sciences" (PNAS) dergisinde yayımlanan çalışma, balon balıklarının insanlar dahil diğer omurgalılara çok benzer diş yenileme programına sahip olduğunu ortaya koydu. 

"SÜREKLİ YENİLEME SÜRECİ İÇEREN GENLER VAR" 

Londra Doğa Tarihi Müzesi ve Tokyo Üniversitesinden araştırmacıların da katıldığı çalışmanın lideri İngiltere'deki Sheffield Üniversitesinden Dr. Gareth Fraser, çalışma sırasında balon balığında gagaya benzer yapının nasıl oluştuğunu incelediklerini belirterek, "Böylece sorumlu olan kök hücreleri ve bu sürekli yenilenme sürecini yöneten genleri keşfettik. Bu ayrıca insanlar dahil olmak üzere genelde omurgalıların diş yenilenmesinde görülüyor" ifadelerini kullandı.