Kocaelispor’da iki futbolcu gözde oldu!

Trendyol 1. Lig’de yükselişini sürdüren Kocaelispor’da Daniel Candeias ve Harun Tekin, geride kalan 6 maçın tamamında 90 dakika forma şansı buldu. Candeias, ilerleyen yaşına rağmen her maç artan formu ile dikkat çekiyor.

Kocaelispor’da iki futbolcu gözde oldu!

Trendyol 1.Lig’de oynadığı son 4 maçı kazanan Kocaelispor, Pazar günü sahasında Ankara Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek.

Trendyol 1. Lig'de 6 maçın sonunda 4.sırada yer alan yeşil-siyahlılarda teknik direktör Ertuğrul Sağlam sadece iki oyuncuya tüm maçlarda 90 dakika süre verdi. Sezon başında Alanyaspor’dan kadroya dahil Daniel Candeias ile Eyüpspor’dan transfer edilen kaleci Harun Tekin, 6 maçın hepsinde 90 dakika sahada kalan iki oyuncu oldular.

İKİ FUTBOLCU GÖZDE! 

sporkocaeli.com.tr'de yer alan habere göre, Candeias, 6 maçta 540 dakika süre alırken ortaya koyduğu başarılı performansını 2 asist ile süsledi. Oynadığı futbol ve takıma katkısı ile şimdiden yeşil-siyahlı taraftarların sevgilisi olan Candeias, ilerleyen yaşına rağmen her maç artan formu ile dikkat çekiyor.

Formayı bırakmayan bir diğer isim kaleci Harun Tekin ise 6 maçta kalesinde 7 gol görmesine karşın yine performansı ile kalesinde güven veriyor. Bu iki ismin, güncel form durumlarında düşüş ya da sakatlık yaşamadıkları sürece ilk isimler olmaya devam etmeleri bekleniyor.