Kokoreç dükkanında çıkan yangın kısa sürede büyüyerek etrafa sıçradı

İzmir'in Torbalı ilçesinde kokoreç dükkanında çıkan yangın yürekleri ağza getirdi. İş yerinde bulunan tüplerin patlaması sonucu büyüyen yangın kısa sürede büyüyerek ağaçlık alana sıçradı. Olay yerine gelen ekiplerin uzun uğraşları ile kontrol alan yangın herkesi korkuttu.

Kokoreç dükkanında çıkan yangın kısa sürede büyüyerek etrafa sıçradı

İzmir'in Torbalı ilçesinde bulunan bir kokoreç dükkanında nedeni bilinmeyen bir sebepten çıkan yangın dükkanda bulunan tüplerin patlaması sonucu kısa sürede büyüyerek ağaçlık alana sıçradı. Bölgeye gelen ekipler tarafından söndürülen yangın sonrası iş yeri kullanılmaz hale geldi. 

ALEVLER KISA SÜREDE BÜYÜYEREK AĞAÇLIK ALANA SIÇRADI

Yangın, saat 07.00 sıralarında İzmir-Torbalı kara yolu Ayrancılar Mahallesi Yeşilköy mevkiindeki bir kokoreç dükkanında çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında, mutfakta bulunan bazı tüpler patladı.

 

Kokoreç dükkanında çıkan yangın kısa sürede büyüyerek etrafa sıçradı - Resim : 1

İTFAİYE EKİPLERİ OLAYA KISA SÜREDE MÜDAHALE ETTİ

Alevler kısa sürede büyürken, iş yeri adeta alev topuna döndü. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında iş yeri kullanılamaz hale gelirken, alevlerin sıçradığı çevredeki bazı ağaçlar da zarar gördü.

Yangın nedeniyle İzmir-Torbalı kara yolunda da bir süre ulaşım sağlanamazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

Kokoreç dükkanında çıkan yangın kısa sürede büyüyerek etrafa sıçradı - Resim : 2