Aynı aileden 7 kişiyi tek tek katletmişti! Caninin kan donduran son ifadesi ortaya çıktı

Konya’da aynı aileden 7 kişiyi tek tek katleden Mehmet Altun'un, tüyler ürperten son ifadesi ortaya çıktı. Cani, "Arkamda iz bırakmamak için yerde yattıkları sırada tekrar ateş edip, güvenlik kamera kayıtlarının silinmesi için de evi ateşe vermek istedim" sözleriyle adeta kan dondurdu.

Aynı aileden 7 kişiyi tek tek katletmişti! Caninin kan donduran son ifadesi ortaya çıktı

Konya'da, 30 Temmuz Cuma günü saat 18.50 sıralarında husumetli olduğu Dedeoğulları ailesinden 7 kişiyi tabancayla öldürüp, evi ateşe verdikten sonra Bozkır ilçesinde saklandığı mezarlıkta yakalanan 33 yaşındaki Mehmet Altun ifadesinde, tabancayı korkutmak için yanında getirdiğini iddia etti.

İşte 7 kişiyi katleden caninin kan donduran ifadesi!

''Öncesinde beni yönlendiren kimse olmadı. Kendi kararım. Bu uzun zamandır süren bir davaydı. Kendimce sulh etmek, çözmek, uzlaştırmak istedim. Kırtasiyeden 4 adet boş kağıt aldım ve dilekçe yazdım.

Aynı aileden 7 kişiyi tek tek katletmişti! Caninin kan donduran son ifadesi ortaya çıktı - Resim : 1

"Ateş edip hepsini öldürdüm"

Amacım, şikayetlerinden vazgeçirmekti. Onlarla konuşurken elime tabancayı aldım, bir elime de dilekçeyi aldım. Tabancayı ise korkutmak için yanımda getirmiştim ve korkutmak için çıkarmıştım.

Şikayetten vazgeçmeleri için kendi hazırladığım evrakı imzalamalarını istedim. Tepki gösterip üzerime yürümeleri nedeniyle ateş edip hepsini öldürdüm. Arkamda iz bırakmamak için yerde yattıkları sırada tekrar ateş edip, güvenlik kamera kayıtlarının silinmesi için de evi ateşe vermek istedim."

Aynı aileden 7 kişiyi tek tek katletmişti! Caninin kan donduran son ifadesi ortaya çıktı - Resim : 3

7 kişiyi poşetten çıkardığı tabancayla katletti

Meram ilçesi Hasanköy Mahallesi Özşahin Sokak'ta meydana gelen olayda Yaşar Dedeoğulları'nın (65) evine gelen, 2010 yılından beri 'kedi' meselesinden husumetli olduğu yan komşusu Lütfi Keleş'in yakındaki başka mahallede oturan kayınbiraderi Mehmet Altun, bahçede aile fertleriyle bir süre konuştuktan sonra poşetten çıkardığı tabancayla ateş etti.

Aynı aileden 7 kişiyi tek tek katletmişti! Caninin kan donduran son ifadesi ortaya çıktı - Resim : 5

Saldırıda Yaşar Dedeoğulları ile eşi İpek (62), çocukları Serap (36), Serpil (32), Sibel (30), Metin (45) ve Barış (35) Dedeoğulları yaşamını yitirdi.

Kaynak: Karar.com