Oğlu ve kızını cinsel istismardan yargılanıyor

Konya'nın Seydişehir ilçesinde 14 yaşındaki kızına ve 16 yaşındaki oğluna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan baba, mahkemede savunma yaparak, "Eşim aldatma olaylarını kapatmak için iftira attı" dedi.

Oğlu ve kızını cinsel istismardan yargılanıyor

Geçtiğimiz Aralık ayında ortaya çıkan korkunç olayda, o zaman 13 yaşında olan kız çocuğunun 15 yaşındaki ağabeyine babalarının kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söylemesinin ardından ortaya çıktı. Kız çocuğu, babasının kendisine 7 yaşından bu yana cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti. Bu sözlerin ardından ağabey 11 yaşında kendisinin de cinsel istismara uğradını kız kardeşinin başına gelenlerle birlikte annesine anlattı. Çocuklar annelerinden kendilerini kurtarmasını istedi.

Anne jandarmaya şikayet etti

Küçük kız, babasının kendisini sürekli olarak istismar ettiğini ve bir telefon görüşmesini kaydettiğini söyledi. Annesi ses kayıtlarını da dinleyince soluğu jandarma karakolunda aldı. Jandarma, tarafından gözaltına alınan baba A.K., tutuklu yargılanmak üzere cezaevine konuldu. A.K.'nın 60 yıla kadar hapsi istenirken, 2 çocuk devlet korumasına alındı.

A.K.: Eşim iftira attı

Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 2'nci duruşmasında savunma yapan A.K., şikayetçi olan eşinin kendisine iftira attığını ileri sürerek, "Ben çocuklarım için eşimden ayrılmadım. Eşim aldatma olayını kapatmak için bu iftirayı atmıştır'' dedi.

"Kızımın tiki var, kendisine dokundurtmaz"

Öte yandan kızının ifadeleri için de açıklama yapan A.K., kızının tiki olduğunu ve vücuduna dokundurtmadığını ileri sürerek, "Kızımın tiki vardır. Kesinlikle kendi vücuduna dokundurtmaz. Annesinin baskısıyla aleyhime beyan vermiştir" diye konuştu.

Anne Z.K. ise ''Hangi anne davaya konu olmamış bir şeyi dava konusu yapıp, çocuklarının omzuna psikolojik yük yükler'' dedi. Mahkeme heyeti, A.K.'nin tutukluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.