Zihinsel engelli kadın ve çocuklar dehşeti yaşadı

İnsanın kanını donduran olayda; seri tecavüzcü zihinsel engelli bir kadına 4 yıl boyunca tecavüz etti. Cani adamın 10 yıldır çocuklara da aynı şekilde tecavüz ettiği ortaya çıktı. Mahkemedeki mağdurların ifadeleri salondakileri göz yaşlarına boğdu.

Zihinsel engelli kadın ve çocuklar dehşeti yaşadı

İngiltere Newcastle'da zihinsel engelli bir kadına yıllarca tecavüz eden, 12 yaşından küçük çocuklara cinsel istismarda bulunan Lee Goldsworthy isimli adam 22 yıl hapis cezası aldı.

10 yıldan fazla süre boyunca kendini koruyamayan kadınları ve savunmasın çocukları hedef alan seri tecavüzcü, yakalandığı güne kadar saldırılarına devam etti. 2006 ila 2017 yılları arasında sayısı net olarak bilinemeyen kişiye tecavüz eden sapık, kurbanların ihbarları sonucunda yakalandı.

Mahkemedeki ifadeler kan dondurdu

Yaptıkları mahkemede tek tek okunan Lee Goldsworthy sakin bir şekilde anlatılanları dinledi. İşlediği suçlar okunmaya başlandığı zaman ise salondakilerin adeta kanı dondu. Goldsworthy için verilen bilgilerinden bazıları şöyleydi;

- Savunmasız (zihinsel engelli) bir kadını dairesine götürdü ve üzerinde bıçak ve prezervatif bulunan yatağı gösterdi. Kadına iki seçenek sunmuştu, ya tecavüz, ya ölüm...

- Barda çalışırken son derece sarhoş bir kadına eşlik etti. Kız kardeşinin yatmasını bekledi ve ona tecavüz etti.

- Hastanede bir çocuğun telefon numarasını almak için kendisini ikna ettikten sonra saldırdı. Ailesinin hasta odasında olduğu sırada koridorda cinsel istismarda bulundu.

- 16 yaşındaki bir çocuğu sarhoş ettikten sonra saldırdı.

Kurbanların ifadeleri gerçeği ortaya koydu

Goldsworthy'un kurbanları mahkemede tek tek ifade verdi. Bunların arasından en çarpıcı olanları şunlardı;

- O gece beni kendimden aldı. Üstümde büyük bir ağırlık vardı. Günlük hayatla baş edemedim.

- Ona karşı direnemedim. Bıçağı elindeydi ve ağzımı kapatmıştı, göz yaşlarım akarken onun umrunda olmadı.

- Alkolün etkisindeydim. Direnemiyordum. Üzerime yüklendikçe kemiklerimin kırılacağını hissettim...

Hıçkıra hıçkıra ağladı!

35 yaşındaki Goldsworthy, 11 cinsel saldırı suçundan bulundu. Mahkemede karar yüzüne okunurken hıçkıra hıçkıra ağlayan cani için Yargıç Penny Moreland, "Siz son derece makul ve kadın ve kızların size güvenmesini sağlama yeteneğiniz var ve bundan faydalanıyorsunuz. 2017 yılına kadar dört tecavüz ve cinsel saldırı gerçekleştirdin ve aleyhindeki diğer şikayetler için beraat ettin. Dokunulmaz olduğunuzu ve kırgınlığınızın cesaretine katkıda bulunduğunuzu hissetmiş olmalısınız" dedi.