Köpeklerin saldırısına uğrayan minik Tunahan için bekleyiş sürüyor! "Allah'ım canlı bıraksın, benim için yaşasın ben onun gözü, kulağı, her şeyi olurum"

Ankara Keçiören'de okula giderken 20'ye yakın sokak köpeğinin saldırısına uğrayan 9 yaşındaki Tunahan'ın tedavisi devam ediyor. Yoğun bakım ünitesinde mücadele veren Tunahan'ın babası, söyledikleriyle yürekleri dağladı. Baba Halil Yılmaz, " Allah'ım canlı bıraksın, benim için yaşasın ben onun gözü, kulağı, her şeyi olurum. Yeter ki benim evladım yaşasın" ifadelerini kullandı.

Köpeklerin saldırısına uğrayan minik Tunahan için bekleyiş sürüyor! "Allah'ım canlı bıraksın, benim için yaşasın ben onun gözü, kulağı, her şeyi olurum"

Ankara'da sokak köpekleri tarafından ağır yaralanan 9 yaşındaki Tunahan Yılmaz, ölümle burun buruna geldi. 

Hemen hastaneye kaldırılan ve tedavisine yoğun bakımda devam edilen Tunahan'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

 "SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR"

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Hacettepe Üniversitesi Çocuk Hastanesi'nde tedavisi devam eden evladından gelecek güzel bir haberi bekleyen baba Halil Yılmaz "Benim çocuğum bugün gördüğümde nefes almaya çalışıyordu.

Daha önce makineye bağlıydı, böyle bir tepki vermiyordu şu anda nefes almaya çalışıyor, yaralarını pansuman etmeye çalışıyorlar. Doktorlarımız daha iyi bilir, bu şekilde bilgi verdiler, iyiye gidiyor" dedi.,

"ALLAH'IM CANLI BIRAKSIN BEN ONUN GÖZÜ KULAĞI OLURUM"

Oğlunun vücudunun birçok yerinde diş izlerinin olduğunu, omuriliğinde de hasar oluştuğunu kaydeden Yılmaz, "Allah'ım canlı bıraksın, benim için yaşasın ben onun gözü, kulağı, her şeyi olurum. Yeter ki benim evladım yaşasın. Tüm Türkiye'ye sesleniyorum yani buna bir çözüm bulsunlar. Bak benim gerçekten canım yandı" ifadelerine yer verdi.