Yasağa uymayan ünlü oyuncu basını suçladı!

Korona virüs önlemleri kapsamında yasak olmasına rağmen Cihangir’de bir kafede oturup arkadaşıyla sohbet eden oyuncu Yetkin Dikinciler, basını nasıl suçladı?

Ünlü oyuncu Yetkin Dikinciler’i hafta içi oturduğu semt olan Cihangir’de görüntülüyoruz. Korona virüs önlemleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uymamak ve mekanlarda oturmak yasaklandığı halde Dikinciler, arkadaşıyla kafenin önündeki masada oturup sohbet ediyor. Kameramızı fark eden oyuncu apar topar mekanın içine kaçtı. Kafe çalışanları aceleyle masayı topladı.

Yetkin Dikinciler daha sonra kahvesini eline alıp dışarı çıktı. Ünlü oyuncuya yasak olduğu halde kafede oturup arkadaşıyla sohbet ettiğini hatırlattığımızda ise bizi seviyesizlik yapmakla suçladı. Kurallara uymayan Dikinciler, daha sonra konuyu farklı yerlere çekmeye çalıştı.

Dikinciler, geçen günlerde sokakta maskesiz dolaşırken görüntülenmişti. Muhabirimiz Dikinciler’e film galalarında ise magazin basınına karşı oldukça nazik davrandığını hatırlattı. Yasağa uymayan ünlü oyuncu basını suçladı.