Korona virüsten ölen yaşlı adam için internette üzerinden mevlit düzenlediler

Osmaniye’de yeni tip korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden Ahmet Yılmaz'ın (78) yakınları, cenaze evinde buluşup risk oluşturmamak adına internet üzerinden görüntülü konuşma uygulaması sayesinde bir araya gelerek birbirlerine başsağlığı dileyip dua etti.

Bir süredir korona virüsle mücadele eden Ahmet Yılmaz, önceki gün tedavi gördüğü Osmaniye Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Yılmaz'ın cenazesi koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemlerle Asri Mezarlık'taki aile mezarlığına defnedildi.

Korona virüs nedeniyle bir araya gelemeyen Yılmaz'ın Türkiye'nin ve dünyanın çeşitli bölgelerindeki ailesi ve yakınları, internet üzerinden görüntülü konuşma uygulaması sayesinde buluştu. Yılmaz'ın yakınları Kur'an-ı Kerim okuyup dualar ederek Yılmaz'ı andı.

Ahmet Yılmaz'ın kardeşi Osman Yılmaz, korona virüs salgını sebebiyle internet üzerinden bir araya gelip, ağabeylerini dualarla yad ettiklerini söyledi. Risk oluşturmamak için cenaze evinde bir araya gelemedikleri belirten Yılmaz, Yakınlarımız ve aile dostlarımızla görüntülü internet ortamında buluşup acılarımızı paylaştık. Salgında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum dedi.