Korona virüsü atlatan Şener Şen bakımsızlık iddialarına noktayı koydu!

Türk sinemasının efsane isimlerinden usta oyuncu Şener Şen, Adana’da doğduğu evin bakımsızlık yüzünden yıkılma tehlikesi altında olduğu iddialarına cevap verdi. İşte detaylar...

Korona virüsü atlatan Şener Şen bakımsızlık iddialarına noktayı koydu!

Türk sinemasının usta isimlerinden Şener Şen'in Adana’da 1941 yılında doğduğu iddia edilen ahşap ev, bakımsızlık ve 2015 yılında çıkan yangında hasar gördü. 100 yıldan daha eski olan ahşap ev yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Asistanıyla Etiler’de görüntülenen usta oyuncu Şener Şen,  Şen, Adana’da doğduğu evin bakımsızlık yüzünden yıkılma tehlikesi altında olduğu iddialarına ise yanıt verdi.

Şen, “Doğduğum yer değil. Bir ara kirada oturduğumuz ev” diye konuştu.

Sanatçı, “Çocukluk hatıralarınızın geçtiği evi almayı düşünüyor musunuz?” sorusuna ise, “Nereden çıktı şimdi? Yok almam” dedi.

Korona virüsü atlatan Şener Şen bakımsızlık iddialarına noktayı koydu! - Resim : 1

Esnaf bu durumdan bir hayli endişeli

Kaderine terk edilen evin çatısının açıldığı, ahşap yapısında sarkmaların olduğu, duvarında ise çatlama ve yarıklar oluştuğu görüldü. Bina, yıkılma tehlikesi nedeniyle çevredeki esnafı tedirgin etmeye başladı.

Korona virüsü atlatan Şener Şen bakımsızlık iddialarına noktayı koydu! - Resim : 2

Geçtiğimiz kasım ayında koronavirüse yakalanıp, hastanede tedavi gören Şener Şen, “İyiyim, atlattım. Bir semptomum kalmadı” dedi. Şen’in kilo da verdiği gözlendi.