Köyde dehşet saçan cani böyle yakalandı!

Dini nikahla yaşadığı Asiye Aydoğmuş ve babası Orhan Aydoğmuş ile köy muhtarı Ayşe Adıgüzeli öldüren R.D’nin yakalanma anı görüntülendi. R.D, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Köyde dehşet saçan cani böyle yakalandı!

Isparta’da dini nikahlı eşiyle tartışan R.D, eşi ve babası ile olaya müdahale eden köy muhtarını öldürerek olay yerinden kaçmış, jandarma ekiplerinin çalışması sonucu kıskıvrak yakalanmıştı. R.D'nin yakalanma anı görüntüleri ortaya çıktı. R.D'nin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı belirtildi. 

R.D tarafından öldürülen Asiye Aydoğmuş ve babası Orhan Aydoğmuş ile köy muhtarı Ayşe Adıgüzel için ise bugün cenaze töreni düzenlendi. Köy Muhtarı Ayşe Adıgüzel’in tabutunun üzerine Türk Bayrağı konuldu.

Şans eseri muhtar seçilmiş

Daha önce köyünde 3 dönem muhtar olan Ayşe Adıgüzel, 31 Mart seçimlerinde seçimi kaybetmiş, ancak yerine seçilen muhtar adayının istifa etmesi üzerine seçilen muhtarın istifa etmesi sonrasında tekrarlanan 1 Haziran Seçimlerinde ise ilk 2 sırayı alan muhtar adayları göreve uygun bulunmayınca 3’üncü sırada bulunan Ayşe Adıgüzel tekrar muhtar oldu. Adıgüzelin, görevi gereği ara bulmak maksadıyla müdahil olduğu olay canına mal oldu.

Kamyonetinden aldığı tüfekle vurdu

Köyün bir dönem önce muhtarlığını yapan Hasan Yarmalı, R.D’nin olay yerinden ayrıldıktan sonra kamyonetinden aldığı pompalı tüfekle geri dönerek önce kayınpederi Orhan Aydoğmuş’u, ardından muhtarı vurduğunu söyledi. Olay sırasında Asiye Aydoğmuş’un mutfakta olduğunu belirten Yarmalı, "Silah sesi üzerine gelen Asiye Aydoğmuş babasını kan içinde görünce üzerine kapanıyor. O sırada eşinin silahından çıkan saçmaların hedefi oluyor" dedi.