Kritik uyarı! İstanbul'da beklenen kar yağışı hafızalara kazınabilir!

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla İstanbulluları uyarmaya devam ediyor. Yarın beklenen kar yağışı hakkında bilgi veren Ökten, İstanbul'da gerçekleşmesi beklenen yağışın hafızalara kazınacağını dile getirdi.

Kritik uyarı! İstanbul'da beklenen kar yağışı hafızalara kazınabilir!

Aralık ve Ocak ayları, kış normallerinin üzerinde bir sıcaklıkta seyretmişti. Ancak uzmanlar, kışın henüz bitmediğini dile getirmiş ve yoğun kar yağışları için Şubat ayını işaret etmişti. Yurdun pek çok bölgesinde, etkili olan kar yağışı, İstanbul'un bazı ilçelerinde ve İstanbul çevresinde etkisini gösterdi. İstanbul'un iç kesimlerinde henüz bir kar yağışı görmeyen vatandaşlar, merakla karın ne zaman yağacağını bekliyor. Durum böyleyken, Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, hava durumlarına ilişkin yaptığı yorumlara bir yenisini ekledi. 

Kritik uyarı! İstanbul'da beklenen kar yağışı hafızalara kazınabilir! - Resim : 1

YARIN HAFIZALARA KAZINIR

Ökten yaptığı paylaşımda, "Yarınki vortex 50 km doğularsa İstanbul'un göbeği uzun yıllar unutulmayacak bir hava olayı yaşar. 2004 nasıl hafızalara kazındıysa; Yarın da hafızalara kazınır. Şu anda Vortex Çatalca, Silivri hattını bombalayacak gibi görünüyor. Oradan Bandırma'ya. Yarın sabah kesinleşir rotası." şeklinde konuştu.