Kuaförde 14 yaşındaki çocuğa cinsel istismar

Antalya'da, bir kadın kuaförü, 14 yaşındaki bir kız çocuğuna 3 ayrı tarihte cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kuaförde 14 yaşındaki çocuğa cinsel istismar

Olay çocuğun başına gelenleri bir akrabasına anlatması ile ortaya çıktı. Bunun üzerine kızı ile konuşan anne, olayın gerçekliğine ikna olarak şikayette bulundu.

Annenin şikayeti üzerine oturdukları apartmanın alt katında kuaförlük yapan 40 yaşındaki Hasan G. tutuklandı. 

Telefonunda cinsel içerikli mesajlar buludu

Anne S.D.'nin şikayeti üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi Müdürlüğü ekipleri, Çocuk İzlem Merkezi'nde (ÇİM) pedagog eşliğinde Z.Ö.'nün ifadesine başvurdu. Z.Ö. de ifadesinde, Hasan G.'nin kendisine farklı tarihlerde 3 kez cinsel istismarda bulunduğunu söyleyerek, şikayetçi oldu.

DNA incelemesi yapıldı

Z.Ö.'nün cep telefonunda yapılan inceleme, Hasan G.'nin yazdığı cinsel içerikli mesajlar tespit edildi. Ayrıca Z.Ö.'nün jinekolojik muayenesinde, ilişki bulgusu belirlendi. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri ise cinsel saldırı olayının gerçekleştiği belirtilen yerde yaptığı incelemede, bulduğu delilleri, DNA incelemesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

Kendisinin de bir kızı var

İhbarın ardından harekete geçen Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, evli ve bir kız babası Hasan G.'yi çalıştığı iş yerinde gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen Hasan G., polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.