Küçük çocuk elinde oyuncak sandığı canlıyla gülerek eve girdi. Onu gören aile üyeleri çığlık atarak birbirine yanaştı. Adam, tüm aileyi son anda kurtardı

Pek çok yetişkin yılanlardan korkar ancak yeni yürümeye başlayan küçük bir çocuk fazlasıyla cesur olabilir. Kendisine vereceği zararı henüz kestiremeyen bir çocuk, eline aldığı yılanla eve girdi ve gülücükler saçarak elindeki yılanı ailesine doğru savurdu. Aile üyeleri çığlık atarak birbirine yanaşırken bir adam gelip çocuğu elinde yılanla birlikte evden uzaklaştırmayı başardı. Neyse ki kimseye bir zarar gelmedi.

Yılanlardan korkmayan çok ama çok az insan vardır. Dünya üzerinde yaşayan insanların yaklaşık yüzde 90'ı yılanlardan korkar. Onunla karşılaşma fikri bile pek çok insanı çileden çıkarabilir. Ancak sosyal medya da paylaşılan bir çocuk videosu izleyenleri şaşkına çevirdi. 3 yaşlarında olduğu belirtilen çocuk, elinde kuyruğundan tuttuğu bir yılanı gezdirmeye başladı. O anları kaydeden bir kişi görüntüleri sosyal medyada paylaştıktan sonra şu ana kadar 18 milyondan fazla görüntülendi.

Küçük çocuk elinde oyuncak sandığı canlıyla gülerek eve girdi. Onu gören aile üyeleri çığlık atarak birbirine yanaştı. Adam,  tüm aileyi son anda kurtardı - Resim : 1

HERKES DEHŞETE KAPILDI ANCAK ÇOCUK HİÇ ORALI OLMADI

Sosyal medyada hızla yayılan videoda, elinde yılan tutan ve onu evinin içine sürükleyen küçük bir çocuk görüldü. O anda evde bulunan insanlar bu manzarayı görünce kesinlikle dehşete kapıldı. Canlarını kurtarmak için koştular ve orada bulunan çocukları uzaklaştırdılar. Ancak yılanı taşıyan çocuk kesinlikle etkilenmedi. Çocuk içeri girdiğinde evin içindeki büyükler yerde oturuyorlardı ve bunu görünce birden kalkıp köşeye koştular. Küçük olan gülümsedi ve diğerleri gözle görülür şekilde rahatsız görünüyordu. Arkadan bir adam gelip çocuğu aldı.