Küçük oğlunu sokak ortasında acımasızca dövdü

Antalya'da gözü dönmüş bir babanın 7-8 yaşlarındaki oğlunu sokak ortasında acımasızca dövmesi yürek dağladı. Çocuğun çığlıklarına dayanamayan bir vatandaş görüntülerini telefonuna kaydederek sosyal medyada paylaştı. Paylaşımı ihbar kabul eden emniyet, acımasız babayı kısa sürede yakaladı.

Antalya Kepez'de akşam saatlerinde bir çocuğun çığlığına koşan vatandaşlar, çocuğunu döven bir baba ile karşılaştılar.  Yanlarındaki kadının çocuğu babasının elinden alamadığını gören çevredekiler görüntüleri kaydederek polise şikayette bulundu. Şikayeti ihbar kabul eden Kepek Emniyet Müdürlüğü ekipleri acımasız babayı kısa sürede yakaladı. İfadesi alınan acımasız baba oğluna sadece iki tokat attığını söyledi. Çocuk, doktor raporu için hastaneye sevk edildi.

 

 Arabaya sürükleyip götürdü

Çocuğun çığlıkları arasında "Yürü lan yeter artık, seni gebertirim" diyen E.K. çocuğu hırpalamaya devam etti. Küçük çocuğu döven E.K. hızını alamayarak çocuğu yakındaki arabaya sürüklemeye başladı. Yanında bulunan kadının engel olmaya çalıştığı E.K., çocuğu zor kullanarak araca bindirdi ve olay yerinden uzaklaştı.

 

Sosyal medyada paylaştı

Olayın toplumsal konularda duyarlılık gösteren Antalya Hakkında isimli sosyal medya hesabında paylaşılması üzerine görüntüleri ihbar kabul eden polis harekete geçti. Kepez Emniyet Müdürlüğü ekipleri kısa süre içerisinde şahsı yakaladı. E.K. emniyetteki ilk ifadesinde, çocuğun teyzesinin kucağında olduğunu ve gel demesine rağmen gelmemesi üzerine iki tokat attığını ve arabaya bindirdiğini iddia etti.

"Her gün dövüyormuş"

Olaya şahit olan bir vatandaş duyduğu kadarıyla acımasız babanın oğlunu her gün dövdünüğü söyledi. "Baba çocuğunu döverken, arabada bulunan bir kadın ağlıyordu. Çocuk 10 yaşından daha küçüktü. Çocuğun bağırmasıyla etrafta toplandılar. Adam, mahallelinin toplandığını görünce çocuğu arabaya aldı ve gittiler. Çocuğun çığlıklarını duyunca her seferinde daha kötü hissettim. İnip yardım etmek istesem olay zaten 20 saniyelikti. İnşallah gözaltı olur" şeklinde konuştu.