Küçükçekmece'deki bir markete 1 hafta arayla 2 silahlı saldırı düzenlendi! O anların görüntüleri ortaya çıktı

Birkaç hafta önce Küçükçekmece'deki bir marketin kısa zamanda uğradığı 2 silahlı saldırının azmettiricisi yakalandı, saldırganlar ise aranıyor. Olayda, saldırı anlarının güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Küçükçekmece'deki bir markete 1 hafta arayla 2 silahlı saldırı düzenlendi! O anların görüntüleri ortaya çıktı

22 Ağustos günü Küçükçekmece'nin İstasyon Mahallsi'nde bulunan bir ambalaj ve temizlik ürünleri satan dükkana müşteri kılığında giren saldırgan, belinden çıkardığı silahı dükkan sahibi Fatih Aslan'a doğrulttu. Silahın tutukluk yapması üzerine saldırganın üzerine atlayan Aslan'la saldırgan arasında arbede çıktı. Çıkan arbededen Aslan'ın kafasına silah kabzası vurarak kurtulan saldırgan, olay yerinden kaçtı. Kafasından yaralanan dükkan sahibi hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri olayla iligli soruşturma başlattı.

Küçükçekmece'deki bir markete 1 hafta arayla 2 silahlı saldırı düzenlendi! O anların görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 1

Yaşanan olaydan bir hafta sonra yine aynı iş yerine gelen yüzü cerrahi maske ie kapalı olan bir saldırgan önce kaıpıyı açıp fiyat sordu, ardından iş yeri sahibi Fatih Aslan'a doğru ateş etmeye başladı. Aslan, bu saldırıdan da yaralanmadan kurtulmayı başardı.

Küçükçekmece'deki bir markete 1 hafta arayla 2 silahlı saldırı düzenlendi! O anların görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 2

Soruşturmayı yürüten Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, iki saldırganı da iş yerinin önüne getirdiği belirlenen M.S.'yi gözaltına aldı. Saldırganları yakamak üzere çalışmalar sürüyor.

Saldırı anları güvenlik kameralarına anbean yansıdı.