Kulüp kötü haberi duyurdu! Yıldız futbolcu kansere yakalandı: "Ona ve ailesine bu hastalığa karşı mücadelede güç diliyoruz”

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Mönchengladbach, Avusturyalı futbolcu Stefan Lainer'e lenf kanseri teşhisi konduğunu açıkladı.

Kulüp kötü haberi duyurdu! Yıldız futbolcu kansere yakalandı:  "Ona ve ailesine bu hastalığa karşı mücadelede güç diliyoruz”

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Mönchengladbach’tan yapılan açıklamada yapılan sağlık muayenelerinin ardından Avusturyalı futbolcunun lenf kanserine yakalandığı, hastalığın erken teşhis edildiği kaydedildi.

Kulüp kötü haberi duyurdu! Yıldız futbolcu kansere yakalandı:  "Ona ve ailesine bu hastalığa karşı mücadelede güç diliyoruz” - Resim : 1

İLAÇ TEDAVİSİ GÖRECEK

Açıklamada Stefan Lainer'in ilaç tedavisi alacağı ve birkaç ay takımdan uzak kalacağı belirtildi. Futbolcunun tam sağlığına kavuşma şansının son derece yüksek olduğu belirtilen açıklamada, Yönetim Kurulu Üyesi Roland Virkus’un sözlerine yer verildi. Virkus, “Ona ve ailesine bu hastalığa karşı mücadelede bol güç ve iyimserlik diliyoruz" dedi.

Kulüp kötü haberi duyurdu! Yıldız futbolcu kansere yakalandı:  "Ona ve ailesine bu hastalığa karşı mücadelede güç diliyoruz” - Resim : 2

Transfermarkt’a göre değeri 3 milyon euro olarak gösterilen Avusturyalı Lainer, geçen sezon Alman ekibiyle 18 maça çıktı. Sağ bek mevkinde oynayan oyuncu 38 kez de Avusturya Milli Takım’ı forması giydi.