Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'ten dijital dizi sorusuna tepki

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti, Bebek’te kameralara takıldı. Yakışıklı oyuncu, eşi Fahriye Evcen’in hangi sürpriz projesinden bahsetti? İşte detaylar...

Burak Özçivit, gazetecilerin sorduğu dijital dizi sorusuna tepki gösterdi. Özçivit başrolünü oynadığı “Kuruluş Osman” dizisi devam ettiği için gündeminde yeni bir projenin olmadığını belirtti.

Özçivit, peş peşe reklam kampanyası çeken eşi Fahriye Evcen’in yeni sürprizlerinin olduğunu açıkladı.

Önce bir mobilya markası, ardından oğlu Karan’la bebek bezi reklamında rol alan Evcen’in son olarak moda sektörüne adım attığı ortaya çıktı. Tasarımcı kimliğiyle moda dünyasında adından söz ettirmeye hazırlanan Fahriye Evcen, şöyle konuştu:

“Bir süredir hayata geçirmek istediğim bu koleksiyonu herkesle buluşturabilmek çok heyecan verici. tüm detaylarının bana ait olması bana inanılmaz büyük bir keyif veriyor. aslında kendim için yapmak istediğim ve kendimden yola çıktığım bu koleksiyonu bir süredir içinde bulunduğumuz bu bunaltıcı sürecin etkisini üzerinden atmak isteyen her kadınla paylaşmak istedim.”

 Burak Özçivit de kendi giyim markasını satışa çıkaran eşine sosyal medyadan destek verdi ve “Erkek ürünleri de yapıyor musunuz Fahriye Hanım? çok şık duruyor. Yolu açık olsun” mesajını attı. Evcen, Özçivit’e “Şu an için kadın departmanıyla ilgileniyoruz Burak bey... gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler” yanıtını verdi.

 Öte yandan Fahriye Evcen, geçen çarşamba eşi Burak Özçivit ve 2 yaşındaki oğlu Karan’la Nişantaşı turu yaptı. İkili ilk olarak bir mağazada alışveriş yaptı. arabalara büyük ilgisi olan Karan oyuncağını yanından ayırmadı.Ünlü çift daha sonra bir restoranda yemek yedi.

Ünlü çift Türkiye’yi ayağa kaldıran Elmalı’daki çocuk istismarı hakkında konuştu.

Şov dünyasının en iyi anlaşan çiftlerinin başında gelen Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in aynı model ayakkabıları tercih etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

“Alp Arslan”ın başrolü için anlaştı

Evcen geçen perşembe ise büyük bir sürprize imza attı. Evcen, reyting rekortmeni “Uyanış Büyük Selçuklu” dizisinin yapımcısı Emre Konuk’un yeni dizisi “Alp Arslan”ın başrolü için anlaştı. Merakla beklenen dönem dizisinde Barış Arduç’un partneri olmaya hazırlanan güzel oyuncu, yapımcı emre Konuk’un “Hoş geldin Fahriye Evcen” mesajına “Heyecanla dahil olduğum bir proje... hoş buldum” cevabını verdi.